Ti mit csinaltatok/csinaltok 2 ev koruli gyereketekkel hasonlo szituacioban?
Kevésszer volt ilyen, mert a bölcsibe hozzászokott 1 éves kora után, mióta járt, hogy minden nap aludni kell.
Ha nem volt délutáni alvás, akkor vagy kibírta estig, vagy hagytam, hogy aludjon egy keveset. Ha délután aludt, akkor is rendesen tudott este aludni, max. 1 órát késett a lefekvéssel (általában 9-kor alszik el, akkor ez 10-re módosult).
Minden nap reggel 6-kor kel, mert a bölcsibe 3/4 7-kor adtam be (már ovis, most is ekkor adom be), a koránkeléshez pedig annyira hozzászokott már, hogy hétvégén is ekkor kell fel.
22F
Az en lanyom is bolcsis es ott szigoruan minden nap ebed utan alvas van. Tegnap aludt is rendesen delutan, de ma nem, pedig, mint irtam tegnap este kb fel 11-11-kor aludt el es reggel 6-kor kelt.
Vegul homokozott egy jot, 7-kor lefurdettem, utana evett valamennyit es 3/4 8 ota szunyal. Remelem legalabb reggel 6-ig fog is. Orjito, mert szinte erzeke van hozza, hogy akkor nem akar aludni delutan, mikor en hulla vagyok es ledolnek vele egy kicsit. Amikor en ude, friss vagyok, akkor tuti szunyal vagy 2-3 orat:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!