Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket mivel tud(nak) a...

Titeket mivel tud(nak) a legjobban felidegesíteni a gyereke(i)tek?

Figyelt kérdés

Szóval bármi olyan, amit ha mond vagy csinál a gyerek, akkor azonnal leszáll a vörös köd az agyatokra. 😃

Nem panaszkodás végett írtam ki, nyilván a gyerek az gyerek, és ettől még imádjuk őket, csak jó volna hallani sztorikat, hogy kicsit visszanyerjem az önbizalmam. 🙂

2020. dec. 30. 14:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

A kicsi azzal, hogy az első kudarcnál elkezd nyávogni, hogy ő ezt nem tudja, és leereszti a redőnyt.

A nagy ugyanezzel, csak mateklecke közben... -_-

A középső azzal, amikor direkt azzal bosszantja a másik kettőt, amivel tudja, hogy kiborítja őket.

2020. dec. 30. 14:14
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Még csak 1 éves, de azzal, ha hajnalban felkel enni és nem alszik vissza. Nem mutatom ki, de ennél tehetetlenebb dühöt nem igen érzek.
2020. dec. 30. 14:18
 3/24 anonim válasza:
72%
az ok nélküli sírás....ott a csoki,rendes kaja után lehet (2 éves)de nem ,nem eszik akkor ugye nincs csoki.és mondom neki hogy csak eszel 2-3 falatot és kap csokit.észérvet rakok elé és nem.ez tart magamban kb fél másodpercig utána ugye rájövök hogy hát gyerek miért mérném hozzá az eszem :D
2020. dec. 30. 14:18
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
mikor még szinte rá se néz a kajára és üvölteni kezd, hogy ÉN EZT NEM SZERETEEEEEEM... de legidegesítőbb, mikor fél óra kaja felett ülés után (miközben mi az apjával jól lakunk, mert nem mehet el az asztaltól) nagy nehezen rávesszük, megkóstolja, és közli, vigyorogva, hogy neki ez a kedvence... a legjobb, mikor ezt olyan kajával játssza el, amit tudom, hogy szeret.
2020. dec. 30. 14:23
 5/24 A kérdező kommentje:

#4 Átérzem, az enyém is ezt csinálja, részben emiatt született a kérdés. Csak az a különbség, hogy ő x idő kaja felett ülés után sem eszi meg. Ma egy kis szelet kenyeret evett reggelire, és ennyi. Nem volt hajlandó ebédelni, pedig olyan kaja van, amit többször is evett már, de most kitalálta, hogy nem szereti.

#1 Ez is ismerős, pár hónappal ezelőttig ugyanez ment, megpróbált valamit, és ha nem sikerült elsőre, akkor puffogva otthagyta, bárhogy dicsértük, bárhogy próbáltuk bátorítani, nem segített. Szerencsére ez már kezd javulni.

4,5 éves fiú egyébként.

2020. dec. 30. 14:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A felesleges apróságok miatti hisztirohamok. Soha nem gondoltam volna hogy megér egy üvöltést az ha a világos kék helyett a sötét kék kanalat kapja.😅
2020. dec. 30. 14:43
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
2,5 éves: Amikor mondok neki valamit és direkt az ellenkezőjét csinálja. Pl sétálunk az utcán a kutyával és mondom, hogy szépen jöjjön mellettem mert sár van mindenhol, erre random elkezd futni a másik irányba be a dzsindzsásba (a bicikli út felé) én meg vethetem utána magamat úgy, hogy közben a kutya meg a másik irányba húz és hiába kiabálok, hogy álljon meg csak vihogva rohan még gyorsabban. A harmadik ilyen után ha elkapom meg szoktam fogni és megmondom, hogy megyünk haza, erre többnyire úgy elkezd ordítani mint akit megszállt valami és nem lehet vele kommunikálni úgyhogy ráncigálhatom haza az ordító gyereket miközben a kutya hason csúszva van a póráz végén kb (ha még eközben megáll kakilni is akkor van végleg végem), ilyenkor nagyon fel tud menni az agyvizem és tajtékzom mire belépünk az ajtón pedig amúgy kb semmin nem húzom fel magam 😃
2020. dec. 30. 14:52
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

4éves. Az ok nélküli apróságokon való hiszti, illetve, hogy duzzog, dühöng, hisztizik, de nem mondja meg mi a baja.

Kedvencét főzöm, de most ő azt épp utálja. Vagy hogy meg sem kóstolja a kaját csak ránézésre eldönti, hogy nem szereti.

De most az aktuális “kedvenc”, ami most történt fél órája...

Felmosok, neki tuti akkor kell pisilni, kakilni, szomjan hal, éhen hal, neki nagyon fontos dolga van a másik szobában🙄 10 perc alatt felszárad a padló, de ennyit nem bír ki😑

2020. dec. 30. 15:41
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy baromi nehèz elaltatni, pedig fàradt. Egyszerűen ùjszülött koràtòl szenvedès az alvàs/ altatàs. Kivannak az idegeim tőle.

A többi apròsàg nem igazàn èrdekel.

2020. dec. 30. 17:31
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem mikor kicsik voltak, az ok nélküli ordításig fajuló hiszti borított ki nagyon, illetve a fiam esetében az, hogy extrém válogatós. Van ami egyik nap a kedvence, másnap már rá sem néz. Sokáig azt hittem, ezeknél jobban semmi nem tud kiakasztani. Mióta a lányom kamaszodik, rájöttem, hogy tévedtem... 🙄😂😂
2020. dec. 30. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!