Nagyon felidegesítettem magam, és elszívtam egy szál cigit. Ez árthat a babámnak?
Igen, árthat.
Értem én hogy megnyugtatásért írtad ki, de ugye te sem gondoltad komolyan, hogy most mindenki a te lelkedet fogja simogatni, mert te vagy az áldozat... Nem vagy.
Idegméreg került a szervezetedbe nyugtatóként, miközben egy másik élőlény éppen az idegrendszerét próbálná növeszteni.
Elszívtad. Már nem tudod visszacsinálni. Igen, lehet tőle baja. De már nincs mit tenni. Ám kérlek, többet ne szívj terhesség alatt.
Találj relaxációs gyakorlatokat. Légzéseket. Mozgásokat. Nyújtásokat. Masszírozást kérj valakitől. Meghallgatást kérj. A kibeszélés is nyugtat.
Ha kell küldök. Csak nekem is keresni kell, vagy legépelni. De hétvégén rá fogok érni 1.5 órára, ha kell.
Egy biztos és fontos, hogy megértsed: A stressz is ideg ölő. Tudom, ez csak még nagyobb stresszt generálhat. De ha megérted, akkor segíthet abban, hogy megszabadulj tőle!
Nyugtassad meg magad. Megtörtént. Lehet, hogy hiba volt? Igen. Akarsz más módszereket kipróbálni? Kérsz legközelebb segítséget, ha ideges vagy a körülötted lévőktől? Most tudnál rákeresni a 4-7-8 légzéstechnikára és kipróbálni? Utána megkeresnéd a "Meditáció kezdőknek 2 percben magyar hanggal" videót?
Első körben ezt a kettőt ajánlom, de van sok más is.
idegméreg, az...
Kérdező, semmi baja nem lesz. Jó eséllyel az idegeskedés többet ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!