Szeretném ha párommal egyformán részesülnénk a házimunkából, ez miért baj?
ma 14:20
Te felfogásod.
Csak ne rinyálj majd itt mondjuk egy év múlva, hogy "elhagyott a pasim, de mééééér?"
Közben meg elfelejted h meg akartad változtatni mert te lusta voltál...
Nem érzem magam rabszolgának mert ezek a dolgok nem jelentenek fáradtságot :) És nem egy lusta számítógépfüggő faxt választottam magam mellé :)
Napi szinten szerel autót mert AUTÓSZERELŐ ez egy szakma ami jól fizet.
Nem lényeg itt sokan nagyon szánalmasak megmutattam a családnak a válaszotokat és mindenki el volt hülve milyen férjeket akartok az enyém kiröhögte azokat a nőket.Szégyen az édesapám szerint.Nem lényeg a mamám,anyám és én is RABSZOLGÁK vagyunk és boldogok.Ti pedig harcoljatok és keressetek igazi férfit.
" Napi szinten szerel autót mert AUTÓSZERELŐ ez egy szakma ami jól fizet.
Nem lényeg itt sokan nagyon szánalmasak megmutattam a családnak a válaszotokat és mindenki el volt hülve milyen férjeket akartok az enyém kiröhögte azokat a nőket.Szégyen az édesapám szerint.Nem lényeg a mamám,anyám és én is RABSZOLGÁK vagyunk és boldogok.Ti pedig harcoljatok és keressetek igazi férfit."
olyan helyről keresel önigazolást ahol olyanná neveltek téged amilyen lettél, nagyon okos dolog és ilyenekkel még érvelsz is.
„Napi szinten szerel autót mert AUTÓSZERELŐ ez egy szakma ami jól fizet.”
Pff,lehet hihetetlen, de nem minden férfi hivatásos autószerelő...ők szerinted milyen gyakran szerelnek kocsit?
„…megmutattam a családnak a válaszotokat és mindenki el volt hülve milyen férjeket akartok az enyém kiröhögte azokat a nőket.Szégyen az édesapám szerint.”
Az én párom annyit mondott erre, hogy neki nem csicska kell, hanem társ. Amúgy kíváncsi lennék a férjeitek hogy boldogulnának egyedül, ha nem nyalnátok ki a seggüket!
„Drága dédnagymamám a lelkét is kidolgozta a földeken a férje mellett…”
Ez vicc! Példálóztok itt a kapáló dédnagymamákkal, de kérdem én, ha a porszívózás női munka, akkor a kapálás nem férfimunka? Egy nő végezhet férfimunkát, de ha egy férfi porszívózik az már férfiatlan? Ugyanúgy ahogy a nők annak idején besegítettek a férfiaknak a földeken, besegíthetnek a férfiak ma a nőknek a háztartásban. És senkinek nem fog leszáradni ettől a farka!
"A 07:57-esnek igaza van, teljes mértékben, én sem töketleníteném el a párom, nekem férfi kell, nem pedig takarítógép, ha ezt csinálná nem is kellene."
ezek szerint te nem nő vagy, hanem takarítógép?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!