Szeretném ha párommal egyformán részesülnénk a házimunkából, ez miért baj?
Annyira gyenge a nemi identitásod, hogy mindenféle téves eszmékbe kapaszkodsz, hogyha azt csinálod akkor nőbb leszel?
Lehet pszichológus tudna segíteni.
Dolgunk?! Mi vagy te a főnökünk, hogy itt oszd az észt?! Milyen jogon hordod le azt aki másképp szemléli?!
Még mindig nem arról van szó, hogy nem dolgozunk, mi akik más véleményen vannak, de látom ez nem jutott el a kis buksidba :) Az én nagymamám pl.: tyukot kopaszt, főzz, mos takarít. Papi a kertben KAPÁL (remélem ettől nem férfiatlan, mert ugye a kapálás is "női munka".. fát vág télre, füvet nyír. De amikor több a munka a kertben akkor mami kimegy és segít kapálni, leszedni a termést, gazolni, füvetnyírni. Amikor télen inkább benn van több tennivaló, akkor papi képes seprűt ragadni, mosogatni, és ilyesmik, egyformán segítik egymást. Nem ez lenne a normális? DE! A kérdés még mindig nem arra irányul, hogy bárki lusta lenne bármihez, hanem, hogy jó ha mindenki egyformán kiveszi a részét a munkából. Nincs olyan, hogy NŐ dolga, FÉRFI dolga :D Ki mondja, te majd megszabod mi a dolgunk, mert te így gondolod? Kész röhej! És azért mert mi nem így látjuk, mindjárt töketlen, férfiatlan emberekkel vagyunk?! Hogy jössz te ehez?! A másik, hogy például anyukám már nem ilyen, és párom anyukája sem. Mindkettő lesi párja minden szavát, de olyan szinten csinálják, hogy semmi beleszólásuk nincs már semmibe. Én épp ebből a példából okulva szögeztem le, hogy nálunk kicsim ilyen nem lesz, EGYENLŐ partnerek vagyunk mindenben, és azóta is működik a dolog, ő is rámszól ha kicsit már elvetem a dolgokat, de ez fordítva is igaz. Viszont működik, és nem érzem azt, hogy emiatt egy "meleg" lenne, mert néha elmosogat. Milen felfogás ez részedről?! Nem attól vagy értelmes mert másokat több kommenten keresztül szapulsz, és közlöd, hogy a komenntelők többsége hülye! Mert ugye aki nincs veled egy véleményen az már nem értelmes. Én az elején elfogadtam a véleményed, mondtam, izlések és pofonok. DE! Mostmár kicsit sok belőled, és abból, hogy mindenkit ennél a kérdésnél a magad képére akarod formálni azzal, hogy folyamatosan ugyanazt szajkózod! Kicsit magadba nézhetnél és elfogadhatnád, hogy nem te vagy a világ közepe, és nem te vagy a mintapélda akit követni kell. + felfoghatnád végre, hogy ahány ember annyi felfogás!
Olyan jó, hogy ha már valaki leírja az igazságot lepontozzák.Fáj nők, hogy hülyék vagytok?:) Én írtam azt, hogy mi a különbség a rabszolgaság és a szolgaság között. Ja, az is fáj, hogy leírtam, hogy heti 230 perc (+-) lenne a házimunkát megcsinálni?!:DD
És nő vagyok énis, akinek nem szakad a keze a +230 perc munkától!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!