Aki a párját választotta / otthagyta a párját hosszú idő után, az miért döntött így és megbánta-e? 31F,6 éves kapcs.
Van valaki más is a láthatáron. De túl sok közös élmény fűz össze. Nem vagyok szerelmes, de jó a kapcsolat. A másikba mondhatni az vagyok/lennék, de nem ismerem annyira.
Egyik oldalon közös élmények, a valóság, mindennapok - másikon kérdőjelek és érzések, amelyek nagyon hiányoztak.
De nem tudnám elképzelni, hogy holnap felkelek és a barátnőm már nincs ott és nem is lesz.
Azért indok az, hoyg vele már eljutottál eddig, mert korántsem biztos hogy a másikkal is elfogsz.
Egyébként ha ennyire bizonytalan vagy - a kommentjeidből látom - akkor tudod te a választ csak félsz meglépni. Akármennyire tudod hogy neked igazából arany életed van a barátnőd mellett, mégis a másikra vágysz. tudod mit? ez meg fogja mérgezni a kapcsoaltotokat, ugyhogy vagy zárd le a másikat, vagy a bartnőd hagyd el.
első 11.24-es vagyok. még annyit, van az a mondás:
"nem az számít, akivel le tudnád élni az életed, hanem, aki nélkül nem..."
vagy valami ilyesmi:)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:28
Pontosabban így:
Nem az az igazi akivel letudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem! :)
Én most pontosan ebben a helyzetben vagyok. Tegnap szakított velem a párom 6 év után és ezt 1 hét alatt döntötte el. 2 héttel ezeőtt még a szerelme voltam de rá 1 hétre szakítani akart. Az oka az volt,h ellaposodott a kapcsolatunk, mert nem voltak közös programjaink, esténként nem öleltem át. Ha kitaláltam vm programot, akkor az sosem volt jó. A haverjaival tudott programot szervezni, de velem nem. Az esti ölelésről is ő szoktatott le, mert nem szereti, h alvásában ölelgetik. A másik dolog pedig az, h nem tudta eldönteni, h szeretjük e egymást vagy csak megszokásból voltunk együtt. 1 hétig nem találkoztunk, mert előtte megbeszéltünk vmt de nem szerezte meg amit kértem. Emiatt összevesztünk és nem mentem hozzá 1 hétig, de az is közrejátszott, h a 10 éves unokaöcsém nálunk nyaralt. Ezalatt az 1 hét alatt gondolkodott. :( Még esélyt sem adott a kapcsolatnak. :(
De lehet, h így jobb lesz. Nekem ő volt az első és rajta kívül nem volt más. Fiatal vagyok még, ismerkedni fogok és szórakozni. Befogom pótolni amit eddig elszalasztottam. Ha úgy érzed, h mással szeretnél lenni, jól gondold át és próbáld úgy tenni mindezt, h a b.nődet ne sértsd meg. Ne csak a saját érdekeidet nézd. Én most teljesen kivagyok lelkileg, de próbálom a jóoldalát nézni.
Talán azért írtam ide, mert tulképpen már a barátnőm választottam, hisz nem tettem semmit. De nem tudom, jól döntöttem-e.
Valahol tudom, hogy egyszer a jövőben már nem fog kelleni nekem ez a kapcsolat.
Sok minden tart vissza - sokkal több minden, mint amennyi ellene , de mégis itt a sok de ..
"Valahol tudom, hogy egyszer a jövőben már nem fog kelleni nekem ez a kapcsolat. "
Akkor miért akarod tönkre tenni a barátnőd életét? Ne játszadozz vele, már így is túl sok időt vesztegetett Rád...
LÉPJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!