Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki a párját választotta /...

Aki a párját választotta / otthagyta a párját hosszú idő után, az miért döntött így és megbánta-e? 31F,6 éves kapcs.

Figyelt kérdés

Van valaki más is a láthatáron. De túl sok közös élmény fűz össze. Nem vagyok szerelmes, de jó a kapcsolat. A másikba mondhatni az vagyok/lennék, de nem ismerem annyira.

Egyik oldalon közös élmények, a valóság, mindennapok - másikon kérdőjelek és érzések, amelyek nagyon hiányoztak.

De nem tudnám elképzelni, hogy holnap felkelek és a barátnőm már nincs ott és nem is lesz.

2010. aug. 30. 10:46
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Azért indok az, hoyg vele már eljutottál eddig, mert korántsem biztos hogy a másikkal is elfogsz.

Egyébként ha ennyire bizonytalan vagy - a kommentjeidből látom - akkor tudod te a választ csak félsz meglépni. Akármennyire tudod hogy neked igazából arany életed van a barátnőd mellett, mégis a másikra vágysz. tudod mit? ez meg fogja mérgezni a kapcsoaltotokat, ugyhogy vagy zárd le a másikat, vagy a bartnőd hagyd el.

2010. aug. 30. 11:27
 32/50 anonim ***** válasza:

első 11.24-es vagyok. még annyit, van az a mondás:

"nem az számít, akivel le tudnád élni az életed, hanem, aki nélkül nem..."

vagy valami ilyesmi:)

2010. aug. 30. 11:28
 33/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:28

Pontosabban így:

Nem az az igazi akivel letudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem! :)

2010. aug. 30. 11:33
 34/50 anonim ***** válasza:
Én 10 éves kapcsolatot hagytam ott, egy új miatt. Az új kapcsolat abszolút nyögve-nyelősen megy, nem az igazi, de a lángolás nagyon hiányzott nekem is. És a régi páromtól eltávolodtam. Szerintem, ha már felmerül a kérdés, akkor lépni kell. Akkor már csak problémákat fogsz találni, ami régen nem zavart, az is fog stb. Lehet, hogy nem vele, de meg fogod találni a boldogságot valaki mással. Én nem vagyok most sem boldog, de megkönnyebbültem, tudom, hogy így kellett lennie. És bízom benne, hogy majd jön más, akivel működik is a dolog.
2010. aug. 30. 11:41
 35/50 anonim ***** válasza:

Én most pontosan ebben a helyzetben vagyok. Tegnap szakított velem a párom 6 év után és ezt 1 hét alatt döntötte el. 2 héttel ezeőtt még a szerelme voltam de rá 1 hétre szakítani akart. Az oka az volt,h ellaposodott a kapcsolatunk, mert nem voltak közös programjaink, esténként nem öleltem át. Ha kitaláltam vm programot, akkor az sosem volt jó. A haverjaival tudott programot szervezni, de velem nem. Az esti ölelésről is ő szoktatott le, mert nem szereti, h alvásában ölelgetik. A másik dolog pedig az, h nem tudta eldönteni, h szeretjük e egymást vagy csak megszokásból voltunk együtt. 1 hétig nem találkoztunk, mert előtte megbeszéltünk vmt de nem szerezte meg amit kértem. Emiatt összevesztünk és nem mentem hozzá 1 hétig, de az is közrejátszott, h a 10 éves unokaöcsém nálunk nyaralt. Ezalatt az 1 hét alatt gondolkodott. :( Még esélyt sem adott a kapcsolatnak. :(

De lehet, h így jobb lesz. Nekem ő volt az első és rajta kívül nem volt más. Fiatal vagyok még, ismerkedni fogok és szórakozni. Befogom pótolni amit eddig elszalasztottam. Ha úgy érzed, h mással szeretnél lenni, jól gondold át és próbáld úgy tenni mindezt, h a b.nődet ne sértsd meg. Ne csak a saját érdekeidet nézd. Én most teljesen kivagyok lelkileg, de próbálom a jóoldalát nézni.

2010. aug. 30. 11:43
 36/50 anonim ***** válasza:
Amúgy 21/L
2010. aug. 30. 11:45
 37/50 A kérdező kommentje:

Talán azért írtam ide, mert tulképpen már a barátnőm választottam, hisz nem tettem semmit. De nem tudom, jól döntöttem-e.

Valahol tudom, hogy egyszer a jövőben már nem fog kelleni nekem ez a kapcsolat.

Sok minden tart vissza - sokkal több minden, mint amennyi ellene , de mégis itt a sok de ..

2010. aug. 30. 11:45
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

"Valahol tudom, hogy egyszer a jövőben már nem fog kelleni nekem ez a kapcsolat. "

Akkor miért akarod tönkre tenni a barátnőd életét? Ne játszadozz vele, már így is túl sok időt vesztegetett Rád...

LÉPJ

2010. aug. 30. 11:54
 39/50 anonim ***** válasza:
Mint ahogy már korábban többen is írták, ha nem vagy és nem is voltál a barátnődbe igazán szerelmes soha, és ráadásul a jövődet is el tudod képzelni nélküle, akkor szakítanod kell. Magadnak és a barátnődnek is esélyt kell adnod a igaz szerelemre. Még nagyon fiatalok vagytok. Tudom, hogy nagyon nehéz egy hosszú és jó kapcsolatból kilépni, mert utána csak a bizonytalanság vár, de ne kibírni meg túlélni akard az életed, hanem élni :)
2010. aug. 30. 12:07
 40/50 anonim ***** válasza:
ne lépj ki a biztosból egy bizonytalanért. Mivan ha nem is érdeklődik már feléd és csak egy kalandnak kellenél ?
2010. aug. 30. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!