Gyereketeknek ki választotta a nevét?
Figyelt kérdés
Ti vagy a családból valaki, valakik?2010. jan. 13. 20:24
1/29 anonim válasza:
2 neve lett a lányomnak az elsőt én a másodikat férjem választotta. Persze minden családtagnak megvolt az elképzelése a névről és nagyon próbálkoztak,hogy azt adjuk. De nem engedtünk.
2/29 anonim válasza:
nekem még nincs,de ha lesz,mi fogjuk eldönteni párommal,hogy mi legyen a neve.
3/29 anonim válasza:
Első gyerekünk neve Dávid lesz, és nem lesz több keresztneve. Csak mi döntöttünk, a szülei, nem vettük figyelembe, hogy a családból mások mit szeretnének. Olyan nevet választottunk, ami mindkettőnknek tetszik, nem kellett kompromisszumot kötnünk.
4/29 anonim válasza:
unokahugom nevét az anyja, ill az én anyum. két neve van.
5/29 anonim válasza:
A fiamét az apukám, a lányomét a fiam:))
6/29 anonim válasza:
Az enyémet anyum választotta, apának is tetszett.
Húgomét én választottam, így hívták az akkori legjobb barátnőmet, és az a név is tetszett anyuméknak.
7/29 anonim válasza:
Az Abigélt én választottam,mert előbb tudott meg mindent a párom mint én, ill. egy operaénekes bácsi szerint akivel találkoztam úgy nézek ki mint a fiatal Szerencsi Éva.
Az Ida, összekötőnévnek jött de a párom választotta ^^
8/29 anonim válasza:
Az én nevemet a nővérem választotta, az akkori legjobb barátnője nevét akarta először, de azt anyuméknak nem tetszett, úgyh a barátnője húgának a nevét kaptam meg.:)
9/29 anonim válasza:
A gyerekem nevét én az édesanyja választottam és nem engedtem beleszólást senkinek. Pedig lettek volna rá vállalkozók.::)))
10/29 anonim válasza:
En valasztottam mind ket nevet. Az anyukaja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!