Gyereketeknek ki választotta a nevét?
Figyelt kérdés
Ti vagy a családból valaki, valakik?2010. jan. 13. 20:24
22/29 anonim válasza:
Mi közösen választottunk a férjemmel. Nem engedtem volna, hogy bármelyik családtag is beleszóljon. Sem az én szüleim, sem anyósomék. Végül azért mindenki elégedett volt a választásunkkal.
23/29 anonim válasza:
A fiam nevét én választottam Flórián lesz ha lesz még egy kisbabánk a közeljövöbe és ha lány lesz akkor Fanni lesz ezt félig meddig a fiam választotta mert az oviba a b.nöjét igy hivják és mást nem hallunk otthol mint hogy Fanni így meg ugy.És megtetszet ez a név a páromnak így ez lesz majd:)
24/29 anonim válasza:
10.44 mi közöd hozzá? CSAK! Mert a szülők így szeretnék! Ha te nem szereted ezt, ne add a gyerekednek!
25/29 anonim válasza:
Csak is ti válasszatok nevet a gyereknek ne hadjátok h bele szóljanak hisz a ti babátok lesz!
26/29 anonim válasza:
A fiam első nevét az apukával közösben egyeztünk meg,hogy ő utána kapja,a másodikat én választottam
27/29 anonim válasza:
A fiú nevet az anya, a lány nevet az apa.
28/29 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem.
De elmondom az én nevem kiválasztotta. Anyukámnak a Virág és a Mária tetszett, de egyik nagymamám mást akart, másiknak [anyu anyjának] meg ez volt a neve, és nem akarta, h róla legyek elnevezve, így ő meg a nagypapám azt a nevet választották ki nekem, h Annamária. :) Mostmár nagyon szeretem a nevem, mert nem hívnak minden 2. lányt így, és hosszú, és szerintem elég különleges.
Apum is azt szerette volna, ha Mária leszek, és még régen sokáig ezt a "nevemet" jobban szerettem, mint a másikat. :)
29/29 anonim válasza:
Az én neveimet a szüleim közösen választották. A Viktóriát anyukám, a Nikolettet apukám, de szerencsére egységesen Vikinek hívnak mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!