Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereketeknek ki választotta...

Gyereketeknek ki választotta a nevét?

Figyelt kérdés
Ti vagy a családból valaki, valakik?
2010. jan. 13. 20:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Az én nevemet a szüleim választották, de nagymamámnak nem tetszett (am Alexandra lettem volna), de megváltoztatták, így az a keresztnevem, mint anyukámnak :)

20/L

2010. jan. 13. 21:08
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Bár nekem még nincs gyermekem, ezt elfejetettem írni :)Utolsó voltam :)
2010. jan. 13. 21:10
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszi a sok gyors választ. Még irhattok...Nálunk is próbálkozik nagymamám nevet adni a megszületendő kislányunknak, de nem egyezik a mi elképzeléseinkkel...
2010. jan. 13. 21:15
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Mi valasztottuk a neveket a ferjemmel, bar nekunk meg csak a nevek vannak meg :)

A csaladnak ebbe nincsen beleszoloasa, mi leszunk a szulei.

2010. jan. 13. 21:17
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

a kisfiam nevét a férjem választotta, amint teherbe estem azonnal mondta, h érzi fia lesz és Ádám lesz a neve

próbálkoztam megváltoztatni, de semmit nem tudtam ellene felhozni, igyhát maradt Ádám, akkor semleges volt a név, most már szeretem

a lányunk nemsokára megszületik, az ő nevét ketten választottuk ki, közösen, Abigél lesz

2010. jan. 13. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Első fiamnak én, másodiknak az apukája.
2010. jan. 13. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Közösen a férjemmel. Volt több variációnk is, de ez a családnak is tetszett. Viszont olyat nem választottunk volna ami nekik tetszik nekünk nem, pedig próbálkoztak. :)
2010. jan. 13. 22:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

nekünk még nincs babánk, de egyszer, viccből, mikor még nem is voltunk együtt, a 7es buszon ültünk egymással szemben, és kb egyszerre mondtuk, ha lányunk lesz, akkor csakis Viktória lehet :) szerintem szép név. (nomen est omen :)

második névnek a nagyim nevének egyik változatát szeretném adni (Gréta)

az én nevem asszem anyum választotta. nagyon szeretem :) mmint mindkettőt :)

2010. jan. 14. 00:19
 19/29 anonim válasza:
100%
Én egy reggel felébredve tudtam hogy mi lesz a neve a kicsinek,mondtam a páromnak hogy Laura lesz és kész,persze mindenkinek tetszett,csodálatosan illik hozzá,nem tudom ,megálmodtam ,ahogy azt is hogy milyen lesz,szőke,kék szemű,göndör hajú,és tényleg az,pedig mi barnák vagyunk,barna szemmel.A fiamnál is így volt mondtam hogy Noel-nek kell hogy nevezzük,de a párom nem ment bele,Kristóf lett,a mai napig bánom hogy a szülőszobán kimondtam,valahogy nem neki való.
2010. jan. 14. 07:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férjemmel. Egész pontosan a férjem választott lánynevet, én pedig fiúnevet. Lány lett és a Maja Lili nevet kapta. :)
2010. jan. 14. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!