Engednétek a gyereketeknek, hogy szerepeljen egy valóság showban? Mit szólnátok?
Apum egyik unokatestvérének a lánya jelentkezett a Való Világ 5-be, és beválasztották. Büszkén dicsekednek, hogy szereplő lesz.
Mit szólnátok, ha a gyereketek is jelentkezne, majd be is kerülne?
Na jó igen, de én pl tuti lebeszélném, nem pedig verném a mellkasom, hogy "eeeez igen".
Én pl most nagyon megdöbbentem, mert bár ez a lány eléggé magamutogató volt mindig, de hogy azért hónapokig képes legyen egy bekamerázott fürdőszobájú/wc-jű házban élni egy csomó vadidegen emberrel...Főleg, hogy az előző szériában is milyen múltú emberkék voltak, hááát...
Ha jól nevelem a gyerekem, akkor ilyen eszébe sem fog jutni.
Másrészről könnyen elképzelhető, hogy a szülők elébe mentek inkább a dolgoknak. És csak úgy tesznek, mintha örülnének neki, mert úgy gondolják, így kevésbé ciki számukra. Megjegyzem, szerintem jól gondolják.
A tiltás csak odáig szólhat a szülőtől míg a szülő magánéletét nem keseríti meg a média. Más dolog miatt nem is igazán lehet szólni.
Hogyne engedném, és kivenném a bankból a kamatokat, azt mindet beleölném a párbaján.
Ha fiam lenne, úgy engedném el hogy keféljen látástól mikulásig.
Ha lányom lenne rábíznám mit csinál.
19/F
Csakis szigorúan akkor, ha a nyereményből vett luxus yachton én is süttethetem a hasam.
(csak viccelek)
Nem, a gyermekeimet eleve abban a szellemben óhajtom felnevelni, hogy ne azt éljék meg sikernek, hogyha a médiaszenny hajlandó beolvasztani őket cirkuszi majomnak....
Nézzétek meg, aki eddig "kijött a villából" mind kiadtak egy lemezt, a lányok levetkőztek, új cicit csináltattak, aztán eltűntek, erre miért kell büszkének lenni?
Tanuljon egy szakmát, amiben sikeres lehet, beszéljen nyelveket, hogy megtalálja a helyét a világban, legyenek barátai, akikkel megértik egymást, és legyen egy biztos családi háttere, ahol szeretetre lel - akkor leszek rá nagyon büszke!
Való Világ 5? Szegénységi bizonyítvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!