Szülők! Adnátok a 27 éves gyereketeknek pénzt iskolára hogy be tudjon iratkozni?
Figyelt kérdés
Már nem talál 2 éve munkát és szakmát szeretne váltani és mellette meg tanulni egy nyelvet!Adnátok neki pénzt?2011. júl. 11. 17:22
1/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha nagyon nem boldogul már,mert bár igaz felnőtt de ti segítenétek neki?
2011. júl. 11. 17:22
3/13 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem, akkor is, ha 57 éves...
4/13 A kérdező kommentje:
Igen úgy értem a kérdést!Ha lenne rá pénz akkor adnátok?Nyilván a nincsből nem lehet...
2011. júl. 11. 17:25
5/13 anonim válasza:
Bocs, de milyen szülő vagy, hogy ez felmerül kérdésként? Ha nem piára/cigire/drogra/qrvára, vagy valami nagyon nagy hülyeségre kell, akkor az utolsó forintomat is odaadnám neki!
6/13 anonim válasza:
elgondolkodnék és mérlegelnék. Miért nem talál munkát? Mi az oka? Önhibáján kívűl, vagy egyszerűen "rossz" szakmát váalsztott anno. Esetleg nem elég lelkes és kitartó? A mentalitásával van baj? Bár 1 szakma+ 1 nyelv komoly elhatározást jelent(het). Dönts eképp.
7/13 anonim válasza:
Én adnék..Főleg ha látom,hogy nagyon akarja csinálni,és biztos hogy végig is csinálja..
Bár nekem csak 19 éves a fiam,és nappalin tanul még,de ha segítségemre van szüksége sosem hagynám cserben..
Nem vallom azt,hogy a szülő élete végéig pénzelje,nevelje a gyerekét,de ha baj van,ha támogatás kell akkor miért ne segítsek??
8/13 anonim válasza:
Ha tiszta a lelkiismerete, mindent megtett annak érdekében, hogy munkát találjon, ám mégsem sikerült neki, akkor természetesen igen. Viszont ha lusta, és nem is hajtotta magát, hogy találjon egy állást, akkor bizony feltételekhez kötném.
9/13 anonim válasza:
Én mindenképp azt tanácsolom, h küldd el dolgozni, "akármire". Járuljon ő is hozzá valamiylen szinten. Olyan munkát keressen, ami nem köti le teljesen és iskola melett tudja végezni. Pl szórólapozás. Heti idegennyelv tanárt máris nem kell finanszíroznod. Énis ezt teszem.Többit szüleim támogatják.
10/13 anonim válasza:
Ha azt látom, h az elmúlt két évben a gyerekem már olyan munkákat is megpályázott, mint takarító, eladó, gyári munkás és mégsem kellett senkinek, akkor segítenék neki. Ha pedig a két év alatt is csak válogatott, mert neki ez is büdös, azzal meg csak létminimumon lenne, akkor nem. (Ezt a létminimumosat úgy értem, h csinálta volna, amíg jó nem jön. Én is így voltam, h el kellett vállalnom a pocsékot, míg nem jött egy jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!