Van itt olyan FÉRFI/FIÚ, aki a meglévő barátnőjét választotta egy új lány helyett és megbánta később?
Elmesélnéd a történeted, hogyan láttad mindezt később ..stb. ?
Férfiakat kérdezek.
Én azt bántam meg, hogy akkor félreléptem de azt nagyon!
Örök tanulság volt!
Hogy soha többé senki más csak aki most van!
Mennyi idős vagy ?
Egyszeri alkalom volt vagy több ?
Igazán sajnálom a helyzeted, bár én most férfiak válaszát vártam.
Mennyi nő van a fórumon ..!
A tapasztalatom az, hogy amikor egy ferfi kezd el kikacsingatni egy meglevo kapcsolatabol, ott valami gaz van..
De elszakadni/szakitani nem ket perc... sok ido amig elengedik egymast...Osszeveszes, szakitas, kibekules, szakitas... stb. sokaig tarthat.
En nem kovetkeznek egybol, egy ilyen epp szakitason tullevo ferfinel elsonek - az elozo baratnoje utan.
Altalaban csak megerosodnek az uj nonel, igernek fut-fat, aztan amint az ertekrendjuk helyreallt, mar tudjak megint mit akarnak, es tovabblepnek.. Te meg ott maradsz romjaidban.
Mindig az stabilabb, aki tobbet tud ajanlani, es jobb....
Hogy ez esetenkent mi, az emberfuggo.
Azt hogy valaki barmit is megbanjon utolag, majd a te viselkedesed es hozzaallasod a dologhoz fogja kivaltani, hogy kepes vagy-e ereztetni, hogy veszteseg vagy...
:)
Akinek mas jobban kell, az szamomra nem lenne veszteseg:)
szia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!