Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik térfélrn alszanak a...

Melyik térfélrn alszanak a párok az ágyban (fiú és lány)?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a fiúk nagy része az ágy jobb oldalán alszik(ha szembe állsz az ággyal) a lányok pedig a bal oldalon. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz. Köszi a válazsokat!
2011. dec. 2. 21:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van. Mondjuk belejátszik, hogy én alszom az ablak alatt, mert szeretem a hideget, így magamra tudom nyitni az ablakot.
2011. dec. 2. 21:25
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

én 22L, ő 29F, ha nálunk (szüleimmel lakom) vagyunk, akkor ez a felállás van, amit írtál, de csak mert a bal oldal néz a szoba felé, amellett alszik a kutyám, és este még babusgatom kicsit :)

ha meg a készülő közös lakásunkban alszunk, akkor pont fordítva. :)

2011. dec. 2. 21:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez pont fordítva van... legalábbis a saját lakásunkban. Általában az ablak közelében alszom, bármelyik oldalán is van az ágynak :)
2011. dec. 2. 21:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
nálunk úgy van ahogy írod. de csak mert az én lábamnál van egy bútor, ő meg szereti lelógatni a lábát :)
2011. dec. 2. 21:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálam alszunk,akkor én vagyok jobb oldalon,mert ez a fal felőli,ha páromnál,akkor enyém a bal oldal,mert akkor meg az a fal felőli.
2011. dec. 2. 21:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam, hogy a férfiak az ajtóhoz közelebbi térfélen alszanak, és nálunk ez tényleg így van, és egy-két kivételtől eltekintve az ismerőseimnél is.
2011. dec. 2. 21:52
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Pont fordítva van.

Az összes filmben is így van.

2011. dec. 2. 21:55
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
"Hivatalosan" igen, mivel az utcán is a férfi a jobb oldalán megy a nő. Ha leültök egy ágyra, akárhova, így kialakul az általad vázolt helyzet.
2011. dec. 2. 21:57
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Rám igaz, bár én csak azért választottam a bal oldalt mert ott van az éjjeliszekrény és valahová le kell tennem a szemüvegem. :)
2011. dec. 2. 22:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont így van, de csak azért, mert én fal mellett alvás párti vagyok, ő meg nem. :)
2011. dec. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!