Melyik térfélrn alszanak a párok az ágyban (fiú és lány)?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a fiúk nagy része az ágy jobb oldalán alszik(ha szembe állsz az ággyal) a lányok pedig a bal oldalon. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz. Köszi a válazsokat!2011. dec. 2. 21:24
1/22 anonim válasza:
Nálunk fordítva van. Mondjuk belejátszik, hogy én alszom az ablak alatt, mert szeretem a hideget, így magamra tudom nyitni az ablakot.
2/22 anonim válasza:
én 22L, ő 29F, ha nálunk (szüleimmel lakom) vagyunk, akkor ez a felállás van, amit írtál, de csak mert a bal oldal néz a szoba felé, amellett alszik a kutyám, és este még babusgatom kicsit :)
ha meg a készülő közös lakásunkban alszunk, akkor pont fordítva. :)
3/22 anonim válasza:
Nálunk ez pont fordítva van... legalábbis a saját lakásunkban. Általában az ablak közelében alszom, bármelyik oldalán is van az ágynak :)
4/22 anonim válasza:
nálunk úgy van ahogy írod. de csak mert az én lábamnál van egy bútor, ő meg szereti lelógatni a lábát :)
5/22 anonim válasza:
Ha nálam alszunk,akkor én vagyok jobb oldalon,mert ez a fal felőli,ha páromnál,akkor enyém a bal oldal,mert akkor meg az a fal felőli.
6/22 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a férfiak az ajtóhoz közelebbi térfélen alszanak, és nálunk ez tényleg így van, és egy-két kivételtől eltekintve az ismerőseimnél is.
7/22 anonim válasza:
Pont fordítva van.
Az összes filmben is így van.
8/22 anonim válasza:
"Hivatalosan" igen, mivel az utcán is a férfi a jobb oldalán megy a nő. Ha leültök egy ágyra, akárhova, így kialakul az általad vázolt helyzet.
9/22 anonim válasza:
Rám igaz, bár én csak azért választottam a bal oldalt mert ott van az éjjeliszekrény és valahová le kell tennem a szemüvegem. :)
10/22 anonim válasza:
Nálunk pont így van, de csak azért, mert én fal mellett alvás párti vagyok, ő meg nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!