Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik térfélrn alszanak a...

Melyik térfélrn alszanak a párok az ágyban (fiú és lány)?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a fiúk nagy része az ágy jobb oldalán alszik(ha szembe állsz az ággyal) a lányok pedig a bal oldalon. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz. Köszi a válazsokat!
2011. dec. 2. 21:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én (lány) a jobb oldalon alszok, ő meg a balon. Azért, mert én már itt laktam, ő költözött hozzám és amíg egyedül laktam egyszerűbb volt, mert a jobb oldal mellett volt hely, hogy lepakoljam a cuccokat (távirányító, telefon, zsepi, stb.) Aztán az elején cseréltünk, mert szeretett volna kívül aludni, de megvétóztam, mert akkor nekem kéne őt átölelnem de ő nagyobb, mint én, úgyhogy nem kényelmes. :D Amúgy galérián alszunk, úgyhogy az ajtóhoz le kell mászni a létrán, de ha felmászol az ő térfelére érsz először.
2011. dec. 3. 10:55
 22/22 anonim ***** válasza:
ha nálunk vagy náluk vagyunk, bal oldalon alszok, ha a közös lakásban, akkor jobb oldalon, mert én falpárti vagyok:) viszont most gondoltam csak bele, hogy a 3 fakkos sátorban is automatikusan úgy helyezkedtem, hogy a többi fakk felőli részen aludtam:) viszont a falat leszámítva bal oldalon jobban szeretek aludni, mert a bal fülemben piercing van, ami ha ráfekszek néha még fáj, és ez összebújásnál zavaró:)
2011. dec. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!