Melyik térfélrn alszanak a párok az ágyban (fiú és
lány)?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a fiúk nagy része az ágy jobb oldalán alszik(ha szembe állsz az ággyal) a lányok pedig a bal oldalon. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz. Köszi a válazsokat!
Hát pironkodva ugyan, de elmondom, hogy én (30N) miért alszok az ágy bal oldalán:
Csak a bal oldalamra fordulva tudok csendesen, könnyedén pukizni. Így a káros gőzök, gázok nem a párom felé távoznak, hanem az ágy széle felé.
(Igen, a lányok is szoktak pukizni...:D)
2011. dec. 2. 22:39
12/22 anonim válasza:
Úristen!
Ezt ennyi év után kell megtudnom?! :)
2011. dec. 2. 23:23
13/22 anonim válasza:
Akkor meg volt mára a felvilágosítás is :)
2011. dec. 2. 23:40
14/22 anonim válasza:
Nálunk változó. A lámpa náluk is és nálunk is az ágytól balra van, ha én kómálok be először és ő még szöszmötöl valamit, akkor ő alszik bal oldalt, én meg a falnál, ha meg ő alszik be, akkor ő van a falnál. Bár náluk én jobban szeretek belül lenni, mert a cicája oda szokott feküdni ránk (főleg rám) éjjel és mikor hirtelen felugrik balról, akkor rendszeresen felsikoltok és szabályosan kiugrok az ágyból. Ha belül vagyok, akkor rá ugrik, rám meg csak puhán átsétál.
2011. dec. 2. 23:50
15/22 anonim válasza:
itthon ahogy írod,mivel a baloldalon volt hely a gyerekágynak:) Anyóséknál fordítva,mivel ott meg jobb oldalon tudok könnyebben felkelni a kicsihez.
2011. dec. 3. 00:02
16/22 anonim válasza:
szerintem a nők ott alszanak ahol van fal, vagy ablak, a férfiak meg a "nyitottabb" részén az ágynak.
a mi ágyunk középen van, két oldalán se fal, se semmi, és mi úgy alszunk ahogy a kérdésben általánosítva van
én bal, ő jobb oldalon
2011. dec. 3. 00:07
17/22 anonim válasza:
A nőnek elvileg a férfi jobb oldalán a helye, ezért kellene aludni is így.
Hallottam azt is, hogy a férfinak kell az ajtóhoz közelebb aludni, ha betörnek, támadás éri a családot, a férfi védhesse a nőt, illetve rögtön védekezni tudjon.
Nos, ha nálunk vagyunk én alszom a fal mellett, mert szeretek odabújni, a párom pedig ténylegesen az ajtóhoz közelebb, viszont így a bal oldalon vagyok, sőt, náluk is így van. :)
22L
2011. dec. 3. 00:13
18/22 anonim válasza:
Nálunk fordítva van. :D de csak azért, mert ő alszik belül a falnál. Sajnos így szokta meg az exénél, aki ha belül aludt, akkor szószerint letúrta szegényt... Azóta így is maradt, ő alszik a falnál, bárhol is legyünk...
2011. dec. 3. 00:53
19/22 anonim válasza:
én mindig a jobb oldalon alszok, a férjem pedig a balon...
2011. dec. 3. 09:15
20/22 anonim válasza:
Ez ágyanként változó, de általában én alszom a nyitott részen, lehet ez azért van, mert régebben többször felkeltem éjszaka pisilni, de valahogy automatikusan oda fekszem, ami közelebb van az ajtóhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!