Mi a véleményed a Borka és Gréta nevekről?
Én pont fordítva vagyok vele.
Gréta tetszik, Borka nem :)
Pont mint a többi ilyen kérdéssel.
Tudom, nem ide illik, és ki is írtam már egy kérdést,hogy megtudjam, mi a célotok ezekkel a kérdésekkel.
A megoldáshoz semmivel se lesztek közelebb, mi meg nem tudjuk megmondani, hogy nektek melyik tetszik.
Kérlek ne vita szításnak vedd amit írok, de szeretném megkérdezni tőled, hogy milyen érdembeli válaszra számítasz.
Borka ronda, Gréta szép.
Nem értem, miért ne lehetne valaki kíváncsi mások véleményére, nem feltétlen csak olyanok írnak ki ilyen kérdést, akik a gyereküket akarják elnevezni. Én is írtam már ki, de csak mert szimplán kíváncsi voltam mit gondolnak mások az adott névről.
Nekem csak Boriként tetszik, viszont maga a rendes név egyik sem, amit Borinak lehetne becézni. A Borkát majdnem mindenki becenévként fogja kezelni és emiatt nem hiszem, hogy eszükbe jutna az uborka, a Borbála annyira megszokott név, hogy nem valószínű, hogy elkezdenék kitekerni a becézését.
A Gréta tetszik, de inkább a Gerda, bár nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!