Mi a véleményed a Borka és Gréta nevekről?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 19:48
11/15 anonim válasza:
Imádom őket :D Borka a cicám, Gréti meg a kutyusom neve!!! :D:D:D:D
12/15 anonim válasza:
A Borka olyan,mint a Dorka.Szerintem szép.Én adnám a lányomnak.Gréta már nem olyan nyerő,kicsit nyelvtörő.
13/15 anonim válasza:
Ha kislányunk lesz, mi Hanna Grétának fogjuk hívni :) Mondjuk nekem a Borka is bejön, de csak akkor válaszd, ha jól hangzik a párod családnevével :) 20/L
14/15 anonim válasza:
Szerintem a Borka falusias, én csak öregasszonyokat ismertem így. Mondjuk még mindig jobb, mintha Boris vagy Borcsa lenne. A Gréta szép. Margaréta jut róla az eszembe (azt hiszem, tényleg annak a rövidülése.)
15/15 anonim válasza:
Borka nagyon édes név, nekem tetszik, sőt tetszik még nekem a Boróka is. A Bori is tetszik, de az ugye a Borbála becézése, ami viszont már nem jön be nekem. De becézve, hogy Bori, Borcsi, Borcsó az nagyon bejön! :) Gréta is tetszik!! Ezek jó választások, nekem mindkettő tetszik! Hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!