Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet ér egy asszony, mint...

Többet ér egy asszony, mint egy lány?

Figyelt kérdés
Ugy néz ki,hogy a családunkban igen. Valahogy nekem nem akar összejönni a házasság,pedig már családra vágyom,és emiatt érzem,hogy kevesebbet érek. Mert az asszonyok bezzeg. Mert a barátom neve nálunk 'távoli ismerős',mivel nem férj. Mert a férjnek jogai vannak,a 'távoli ismerősnek' meg joga van ku.ssolni. Mert az még nem családtag. De bezzeg akinek férje van-kvázi mindenhez joga van. A barátomnak még esze ágában sincs elvenni. Ha mást keresnék,az se holnapután vesz el. Nemsokára elérem a 30-at is. Másnak ilyenkorra két gyereke van. Meddig leszek még alsóbbrendű?
2011. dec. 7. 23:00
1 2 3
 1/25 bánomisén ***** válasza:
95%
Addig, ameddig a családod elvárásainak akarsz megfelelni és nem a saját értékrended szerint éled az életed.
2011. dec. 7. 23:05
 2/25 anonim ***** válasza:
20%

Az asszony már egy jogát vesztett nő, aki már beleesett a házasság csapdájába és a szabadsága is korlátozott. Öreges, zsíros lenőtt hajjal mászkál, köténnyel és mackónadrágban kergeti a 3 gyerekét. nagy segge van és hangosan ordibál, ha a férje részegen jön haza.

Erre gondoltál?

2011. dec. 7. 23:07
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Nemsokára elérem a 30-at is. Másnak ilyenkorra két gyereke van.

Attól függ hol...egyre kevesebben szülnek hamar. De gondolom te vidéken vagy.

2011. dec. 7. 23:08
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon elavult világnézet. Nem attól ér többet valaki, hogy elvették-e vagy sem. A tudás, a gyakorlat számít. Ha nem vett még el senki, de már tudsz mindent, amit egy asszony tudhat, akkor szerintem nincs köztetek különbség.
2011. dec. 7. 23:09
 5/25 A kérdező kommentje:
Az mindegy,hogy hol,Magyarországon a nők 28-30 körül már szülnek. Nem 18-at mondtam.
2011. dec. 7. 23:10
 6/25 anonim ***** válasza:
69%

Ellenben egy "lánynak" több joga van:

Iskolába járni, barátnőkkel találkozni,bulizni, pasizni, dolgozni, utazgatni, szépnek lenni, fiatalok is ugye általában, és nem kell nap mint nap egy férjnek meghunyászkodni....

Miért lenne egy "lány" alsóbbrendű?

2011. dec. 7. 23:10
 7/25 A kérdező kommentje:
Emiatt hisztis lettem,meg megkaptam,hogy 'viselkedjek',meg 'férjek a bőrömbe',mert ki mertem állni magamért. Mint egy sz.ros gyerek. Hogy mondhatnak nekem ilyet? Addig leszek a szemükben sz.ros,amíg el nem vesznek. Mert az asszony,az más. Már rommá bőgtem magam,úgyhogy mindegy.
2011. dec. 7. 23:15
 8/25 anonim ***** válasza:
71%

Ezt én is tapasztalom. Négy éve élek együtt a párommal. Mégisem tekintik családtagnak. Én meg még gyerek vagyok, mert nincs saját családom. Ja és persze a kapcsolatunknak is bármikor vége lehet, hisz nem köteleztük el magunkat.

Persze a szüleimnél két év után már megvolt az első gyerek, három év után házasság. Feltételezem, ha ezeket mi is megtettük volna, komolyabban vennének.

Igazából nem lehet ezzel mást csinálni, scak ritkán látogatni őket, akkor meg nyelni. Menjenek a fenébe a hülye maradi felfogásukkal.

2011. dec. 7. 23:15
 9/25 anonim ***** válasza:
46%

LOL te nem vagy normális komolyan...

Minek kell vezényszóra szülni? Egyáltalán miért kell szülni??

Nincs ilyen, hogy szülni kell...ebbe a válságban az okos ember nem gyárt gyereket csak a multimilliomosok. Ha az vagy akkor is: van hozzá férjjelölt?

Azért mert 30 leszel akkor már futsz egy pasi után hogy meglegyen a donor a gyerekhez? Hogy tudd mondani. jéééé én már komplett vagyok mert van gyerekem!!

Vagy a szüleid azt mondták, hogy amíg nem mész férjhez addig nem kapsz mást, csak kenyeret és vizet?

Nem értem ezt komolyan..vagy nem kapsz az örökségből?

2011. dec. 7. 23:17
 10/25 anonim ***** válasza:
52%
bocs, már elolvastam mi van. ha ez a helyzet kerüld őket!
2011. dec. 7. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!