Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet ér egy asszony, mint...

Többet ér egy asszony, mint egy lány?

Figyelt kérdés
Ugy néz ki,hogy a családunkban igen. Valahogy nekem nem akar összejönni a házasság,pedig már családra vágyom,és emiatt érzem,hogy kevesebbet érek. Mert az asszonyok bezzeg. Mert a barátom neve nálunk 'távoli ismerős',mivel nem férj. Mert a férjnek jogai vannak,a 'távoli ismerősnek' meg joga van ku.ssolni. Mert az még nem családtag. De bezzeg akinek férje van-kvázi mindenhez joga van. A barátomnak még esze ágában sincs elvenni. Ha mást keresnék,az se holnapután vesz el. Nemsokára elérem a 30-at is. Másnak ilyenkorra két gyereke van. Meddig leszek még alsóbbrendű?
2011. dec. 7. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem olyan nagy baj, hogy nem akarnak elvenni, mert nem tűnsz érettnek hozzá.

Nagyon infantilisnak tűnsz az alapján, hogy 30 éves létedre a családod határozza meg, hogyan tekintesz magadra...és nem a gyermektelenség ciki ennyi idősen, hanem ez.

2011. dec. 8. 14:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Te hol élsz? Eléggé le vagy maradva gondolkodásmódban és abszolút önállótlan vagy 30 éves létedre. Te nem nő vagy, hanem lány (és nem azért, mert nincs családod). Na ez tényleg ciki ennyi idősen.
2011. dec. 8. 16:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Szia. Ez nálunk is így van. Ha nagyszülőkhöz megyünk, még mindig ugy beszélnek hozzam mint egy 10 éves dedoshoz, mivel még nem mentem férjhez. Ott náluk gyereknek számítok. Mindent kb ugy kerdeznek mintha még mindig iskolaba jarnek es vinném a kis ellenőrzőmet... Nem tudok velük mit csinálni, elviselem amíg ott vagyok. Az ő szemléletüket nem igazán lehet változtatni, nekem meg van ennél jobb dolgom, h emiatt bántsam magam. Van így is épp elég ok.
2012. nov. 9. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Komolyan kerdezem miet nem mesz ferjhez ha szereted a baratod?Ha meg nem szeretd elegge ahoz hogy hozzamenj akkor meg miert vagy vele?Legalabb tartsatok egy eljegyzest akkor lenyugszik a csalad egy -ket evre.

en nem hiszek az eggyutelesben az elettarsi kapcsolatban ha szeretsz valakit elosbb utobb felesege akarsz lenni nem elettarsa nem?

2012. nov. 9. 13:41
 25/25 anonim ***** válasza:
nekem soha nem kene egy olyan ferfi akinek ,,esze agaba sincs elvenni,, ez mindent elarul a kapcsolatrol.nem hiszem el neked igy jo Mennyire tisztel es szeret ha ,,esze agaban sincs elvenni??
2012. nov. 9. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!