Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnád egy olyan fiatal lány helyzetét, aki túl szeretetéhes?
Szerintem, ha nem szereted, akkor ne áltasd szegényt.
Ahogy leírtad, van elég problémája. Méghozzá a tünetek alapján pszichológiai problémája is.
Persze ez csak az én véleményem, Te döntesz, hogy a lelkiismeretedre vagy az ösztöneidre hallgatsz.
Szerintem te is érzed a választ, és meg is adtad magadnak: "nem akarok szemét lenni". Én nem használnám ki, ill. el sem tudnám képzelni azt a helyzetet, amiben kihasználnám, mivel vagy szeretem, és akkor nem használom ki, vagy bár nem vagyok belé szerelmes, de tisztelem, mint embert, ezért nem csapom be. Egyébként ha elfogadsz egy tanácsot: akár szereted, akár nem, nem javaslom ebben a helyzetben a testi kapcsolatot. Elmondhatatlanul instabillá tenné egy esetleges szakítás.
Légy bölcs, és állj mellé - akár csak, mint embertárs, vagy ha úgy látod jónak, mint szerelmese. Sok sikert!
"muszály neki füvel fával?"
Valamit félreolvashattál, mert nem emlitette a Kérdező, hogy promiszkuitás jelei mutatkoznának a barátnőjén...
Ebbol gondoltad: "a testi kapcsolatban keresi elsődlegesen a törődést"?
Szerintem a szeretetnyelve a testi érintés, énnekem is az. Ezert van, hogy a szexualis vágy a mély kötődéskor jelenik csak meg, de abban is tudom/akarom megélni, nem másban.
Nem!
Bár elég sok nő tartás nélküli nyomorult lett sajnos valamilyen külső sokk hatására (család, szemét szülő, ...stb)és elég sok tetű faszi ki is zsigereli őket.
Pedig ezek nagyon beteg és gyenge emberek, őket inkább erősíteni, támogatni kellene, nem a pö*csödet beléverni.
Vigyázz mert a kaki visszaüthet később, és ugyanígy járhatsz te is egyszer egy imádott nővel hogy kihasznál, megcsal, kicsinál...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!