Aki a párját választotta / otthagyta a párját hosszú idő után, az miért döntött így és megbánta-e? 31F,6 éves kapcs.
Van valaki más is a láthatáron. De túl sok közös élmény fűz össze. Nem vagyok szerelmes, de jó a kapcsolat. A másikba mondhatni az vagyok/lennék, de nem ismerem annyira.
Egyik oldalon közös élmények, a valóság, mindennapok - másikon kérdőjelek és érzések, amelyek nagyon hiányoztak.
De nem tudnám elképzelni, hogy holnap felkelek és a barátnőm már nincs ott és nem is lesz.
Nem tudom, kivel - mivel mit tudnék leélni, tényleg.
De a másik felé az érzéseim teljesen újak, a bnőmmel iylyen nem volt az eljén sem.
Miért egy év múlva akarod a másikkal elkezdeni? Ez tisztességtelen a mostanival szemben. Meg az is, hogy ha jól értem, már egy éve epekedsz mellette egy másik után.
Nem érdemes már eröltetni a dolgot, mert ha szeretnéd a mostanit, nem lennél vele ennyire tisztességtelen.
Elmondom a hasonló történetemet!
3év 8hónap után ért véget a kapcsolatom.
Én miattam lett vége részben.
A barátom kezdett elhanyagoln, csunyán beszélt velem.
Eltávolodtunk egymástól.
Nekem időközben megtetszett egy fiú.
Épp vele beszélgettem mikor megjelent a párom, kérdezte mi folyik itt mondtam neki hogy nem járunk semmi köze hozzám.1héttel előtte megbeszéltük hogy szünetett tartunk.
Akkor szakítotunk a barátommal, 2hétre rá összejöttem az adott sráccal, de nem volt jó és 1hónapig sem tartott vége lett.Akkor éreztem hogy nagy hülye voltam ott hagyni a biztost a bizonytalanért.
Mára már 4és fél hónapja nem járunk.Mióta vele vége volt még egy srác vele sem volt tök jó, az is repült.
Most viszont 1 hónapja megtaláltam a hozzámillőt akit úgy szeretek mint a régi páromat akivel hosszú ideig voltam, és azt érzem hogy ő is nagyon szeret.
Eddig én is bevoltam depizve hogy jaj én hülye stb.
Most hogy van a barátom, nagyon jól elvagyok, bár nekem mondhatni hogy azt hittem ő a nagy ő és sokat gondolok a múltra/rá.
Szerintem ő már csak az emlékemben fog élni.
Bár bánom is hogy nem tettem sokat hogy jól meglegyünk.
Hát igen!Mi az,hogy a másikkal meg egy év múlva akarod elkezdeni?Szerintem ez több,mint tisztességtelen.Kissé gerinctelen dolog is,hogy a mostanival csak azért vagy,mert szereted meg sok közös emlék fáz hozzá,de közben másra vágysz,és teszed az agyad,hogy te szegény,neked döntened kell..ó istenem!
Két szék közül a földre fogsz esni,ha még vársz egy évig!Mi van,ha a barátnőd hagy el közben,és a másik meg megcsal később?
Nem kell félni a változástól meg az újtól,ez igaz,de ez csak hirtelen vágy és fellángolás.
És végre valahára meg is kellene állapodnod,nem gondolod?Vagy mikor akarsz házasodni?Hat év múlva?
Minek jöttél össze akkor a mostani barátnőddel,ha már az elején sem volt olyan,mint ezzel a másik nővel?(mármint érzés)
És majd megcsalod a mostani barátnőd egy évig??
Bocs az offért, de ez kiakasztott: A barátom kezdett elhanyagoln, csunyán beszélt velem. (...) Akkor éreztem hogy nagy hülye voltam ott hagyni a biztost a bizonytalanért.
Ez valami vicc?!
És mi van, ha maradok vele, de 6 év múlva már teljesen rossz lesz vagy ki se tart addig ? Igazából ha azt kérdrznétek, 6 év múlva látom -e magunkat együtt, akkor nem vágnám rá, hogy persze. Inkbb hogy nem tudom vagy hogy nem (egy gyáva kis nem).
El tudom képzelni, hogy mással alapítsak családot.
Mindig jó volt a kapcsolatunk, de sosem volt nagyn nagy szerelem, az fiatalabb koromban volt, de nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!