Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
Szociális alapon menne otthonba. Ha a férj nem tudja feladni a munkát az anyja miatt, akkor ne várja el a feleségtől.
Egyébiránt, ha nem élnétek akkora hatalmas lábon akkor maradna pénz mindenre.
10 Nem,nem én vagyok.
Én értem ezt a logikát is, mert a saját fia gondozza. De aki ezzel vagdalkozik nem gondol bele miből élne ? Hogy a saját gyereke rovására menne pl... vagy eladósodnak stb.
A vagy B verzió? És ha az A akkor utána az anyagiakkal mi lenne ?
És ha a B akkor miért az?
"és akkor inkább a nyomor a feleség minimalberebol meg az eladósodás? Hiszen van gyerek is..."
Ha így állna hozza a férjem, már meg is lenne oldva a probléma, mert azonnal beadnám a valopert. Az o anyja, oldja meg ő, engem ne zsarolgasson.
17 Nem zsarolás szimplán tény, hogy kevesebbet keres.Biztos van olyan pár is, ahol a nő keres többet.
Itt senkit nem érdekel a pénz olyan álszent más kérdéseknél valahogy nem így merül fel.
18 Bizonyos szakmák esetén ez lehetetlen .... de a jelen helyzet most ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!