Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
Még a #82-re válaszolhatnál......
"
Ha a szereplők egyike sem, akkor mégis mi a franc közöd van az egészhez...?????? Miért vájkálsz idegenek életében???"
A kórházi ápolási osztály miért nem opció?
Nyilvánvaló, hogy nincs más megoldás, a feleség nem akarja ápolni, apu meg mégse keres olyan szuperül, ha ápoló nem fér bele. Ez alapján a nő fizuja se eshet ki, mert akkor se fog jutni pénz semmire (min. 100 000 bukta havonta). Így feleslegesen marad otthon, dolgoznia kell, hogy ne nyomorogjanak.
94 Az egyik “oldal” megkért és azért került fel a kérdés. Szándékosan nem írtam kinek vagyok kije mert pártatlan véleményeket akartam.
Bár a sok “ ne ápolja a feleség “ az már legtöbb esetben az anyagiakra nem irt megoldást.
96. Segítségre szorul de nem magatehetetlen. Vagy oda költözik Ki lehet alakítani / leválasztani szobát vagy járni hozzá naponta többször, többet ott lenni.
97 Ápolási osztályra még pénzért sem nagyon akarták. Aztán jött a szoc. Otthon ötlete de ott a várólista igen nagy. Az önkormányzati gondozó aki járt ki napi 1 órára az nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!