Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
Ha csak segítség kell azt munka mellett meglehet oldani.
Főleg az uracskának hiszen ki vágja majd a fát a cserépkályhába? Tán az asszony?
Itt nincs miről beszélni... Ha az asszzony nem akarja nem fogja elvállalni .. persze használjuk ki a nőt... Mondjon fel legyen földön futó, nevelje a gyereket, hordja oviba, meg az anyóst is ápolja... Te meg vígan elvagy.
Aztán az a kérdés felmerült-e hogy anyós a nyugdíját oda adja az asszonynak? Mert azzal számoljunk h az asszony nem ingyen cseléd...
Mi lesz ha a mama meghal megunja a férj h a feleség, szakadt ruhákba jár, lelkikeg fizikailag kimerült aztan nincs kedve a szexhez és a pasika meg ott hagyja egy fiatal nuniért?
Hova megy gyerekkel meg nulla forinttal?
"Ha a gyerek fontosabb akkor pont nem stimmel, mert rá nem fog jutni ha az apa kényszerül otthon maradni."
Aha, értem. Tehát a gyerek mentális egészsége nem attól függ, hogy az anyja idegileg tönkre megy a nagymama ápolásától, hanem attól hogy téliszalámis kenyér helyett margarinos kenyérre futja csak.
Nem kell apának se ápolnia. Ház elad, mama megy az otthonba. Ennyi.
Látszik h te vagy a férj és " azt az oldalt " játszod...
Szóval mennyit is keresel? Ha már egy nőt földbe döngölsz mert ő csak a minimálbért keresi?
Nem kell ráfogni a nőre! Apu vállaljon másodállást, vagy keressen jobban, máris lesz pénz ápolóra. Pofám leszakad, hogy a gyerek előtt az anyát feketítené be, hogy miatta nem mehet táborba. Ennyi erővel apu keres szarul, miatta nem mehet.
Azt bezzeg nem önzés elvárni, hogy a nő dobjon el mindent, és kiszolgáltatottként éljen, csak hogy az anyósa seggét moshassa.
Váláskor meg a férj mondhatja, hogy nem dolgozott, csak otthon meresztette, mindent én teremtettem meg. Millió ilyet néztem végig, olyankor sose számít, hogy az ő anyját ápolta...
117!
Ha válnak, akkor csak a férj marad az anyját gondozni. Gkkndolod akkor majd feladja a jól főzető munkáját és a kb 40e ápolási díjból el majd meg?
114 Nem lenézésből írtam le,csak tényként hogy mennyit keres a nő.
És ha eddig nem talált jobb munkát épp most fog ?
115 Hiteles ház elad, már ha sikerül , hitel kifizet, és esetleg utána ami marad .... ha pontosak akarunk lenni. Még pontosabban , pedig kb 3 év múlva mehet otthonba.
Nem én vagyok a férj. És mint írtam nem szeretném leírni, hogy ki.
Ködösítés mellébeszélés megy, de a konkrét anyagiak amit levezettem azt mintha nem olvasná el senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!