Eltűrnétek, hogy a párotok ordítson veletek, mikor valamin vitáztok, de nem értetek eggyet? 34/N
Nem tűrném, sőt nem is tűröm. Ha elkezdi felemelni a hangját, csendesen annyit mondok neki annak ellenére hogy én is dühös vagyok, hogy nem kell kiabálni, itt állok melletted, hallom.
Így nincs kiabálás, mert értelmét veszti.
bírom az ilyen kiskamaszokat, azt hiszik egy vita vagy veszekedés majd pár halk szóval lezárul.
nem éltetek ti még házasságba.
ott jobb esetben a másik anyja apja van felemlegetve, meg melegebb éghajlatra elküldve, de akkor még csak bemelegít mindkét fél.
én is a "hallom normál hangnemben is" dolgot szoktam minden olyan embernél alkalmazni, aki megemeli a hangját. Vmint még azt is szoktam használni, h "ha én megtisztellek egy hangnemmel, kérlek, Te is tedd meg".
Mkettő jó százalékkal működik.
"nem éltetek ti még házasságba.
ott jobb esetben a másik anyja apja van felemlegetve, meg melegebb éghajlatra elküldve, de akkor még csak bemelegít mindkét fél"
Soha nem emlegettük még a másik felmenőit, és ordítani sem szoktunk egymással. Igaz, mással sem. 25 éve élünk házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!