A férjem nagyon sokat sérteget. A hülyét már szinte a nevem helyett használja. De voltam már pszichopata, idióta meg társai. Töredelmesen bevallom, hogy elszakad nálam a cérna elég gyakran, de soha nem a jókedvtől és a boldogságtól kiabálok. Olyankor például, amikor a mai világban, egy fizetésnyi hitelrészlettel a nyakunkban havonta, egy 3,5 éves gyerekkel, ő ott hagyja a munkahelyét, mert éppen havat kell hánynia a gyár udvarán vagy meg kell etesse a gyár kutyáit. Vagy olyankor mikor hazajövök fáradtan a munkából és annyit meg nem kérdez, hogy milyen napom volt, hanem becsmérli a munkámat és állandó jelleggel azt hajtogatja, hogy én a munkahelyemen nem csinálok semmit csak kávézok és cigarettázok (tanítónő vagyok). Ilyen és hasonló esetekben igaz, hogy felháborodok, de azért még nem vagyok mindaz, amit rám hord.
Biztos nem tűrném el. Sajnálom, de ennek a kapcsolatnak nincs túl sok jövője..
2012. máj. 24. 17:12
2/19 anonim válasza:
Miért tűröd? Nem mersz lépni?
2012. máj. 24. 17:14
3/19 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értsek az előttem szólóval. A gyerek csak fokozza a döntés súlyosságát abban,hogy mégis hogy s mint tovább!
2012. máj. 24. 17:14
4/19 anonim válasza:
Nem tűrném el, már eddig sem tűrtem volna, mint te.
Nem tisztel, nem szeret. Elhagynám a francba.
Mégis minek vagy egy ilyen semmirekellővel?
Milyen mintát adsz így a gyerekednek?
2012. máj. 24. 17:22
5/19 anonim válasza:
Ilyen volt már akkor is, mikor összejöttetek. Csak a nagy lázban úgy gondoltad, meg fogod változtatni, ugye? Miért hagytad eddig is? Mit tanítasz a rád bízott gyerekeknek az egymás iránti tiszteletről, megbecsülésről, ha saját magaddal szemben eltűröd? Nem itt kéne siránkozni és sajnáltatni magad, hanem helyretenni az életed. Egyedül. Bunkó, tuskó férj nélkül. Vagy az nem megy?
2012. máj. 24. 17:23
6/19 anonim válasza:
Ugyan még nem vagyok feleség,csak menyasszony de nem tűrném el ez. Megalázó és sértő.
2012. máj. 24. 17:24
7/19 anonim válasza:
Hagyd el,ennél már csak normálisabbat találsz.
2012. máj. 24. 17:58
8/19 A kérdező kommentje:
Nem merek lépni. Ne kérdezzétek, hogy miért.
Hogy mit tanítok a rám bízott gyerekeknek? Én tudom mi a becsület, az egymás iránti tisztelet és ennek megfelelően is viselkedek.
Sajnos magam sem értem, hogy miért nem tudok, vagy merek lépni.
2012. máj. 24. 18:05
9/19 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem nem volt ilyen, egyszerű paraszt szülők gyermeke volt. Ha jól visszagondolok, akkor a gyerekünk születése után lett ilyen.
2012. máj. 24. 18:14
10/19 anonim válasza:
Miert nem mersz lepni? Felsz az egyedullettol, vagy mert ugy gondolod h egyedul nehezebb lesz?
En nem turnem. Sok pasi megvaltozik a gyerek szuletese utan hisz, mar nem a pasi a kozeppont es egojuk nehezen viseli. Az en ferjemnek is voltak duhkitoresei, foleg iskolai szunetek elott, deeleg hamar leallitottam, es mondtam ha meg egyszer elofordul repul. Azota nem fordult elo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!