Feleségek, ti ezt eltűrnétek?
Figyelt kérdés
A férjem nagyon sokat sérteget. A hülyét már szinte a nevem helyett használja. De voltam már pszichopata, idióta meg társai. Töredelmesen bevallom, hogy elszakad nálam a cérna elég gyakran, de soha nem a jókedvtől és a boldogságtól kiabálok. Olyankor például, amikor a mai világban, egy fizetésnyi hitelrészlettel a nyakunkban havonta, egy 3,5 éves gyerekkel, ő ott hagyja a munkahelyét, mert éppen havat kell hánynia a gyár udvarán vagy meg kell etesse a gyár kutyáit. Vagy olyankor mikor hazajövök fáradtan a munkából és annyit meg nem kérdez, hogy milyen napom volt, hanem becsmérli a munkámat és állandó jelleggel azt hajtogatja, hogy én a munkahelyemen nem csinálok semmit csak kávézok és cigarettázok (tanítónő vagyok). Ilyen és hasonló esetekben igaz, hogy felháborodok, de azért még nem vagyok mindaz, amit rám hord.2012. máj. 24. 17:08
11/19 anonim válasza:
A gyerekednek ezzel nagyon rosszat teszel.De ha neked fontosabb a bunkó pasid,meg az,hogy ne legyél egyedül,akkor tedd tönkre a gyereked nyugodtan azzal,hogy ilyen légkörben hagyod felnőni.Döntsd el,hogy mi a fontosabb:a gyereked,vagy te?
12/19 anonim válasza:
Én ilyet a barátomtól sem tűrnék el, ha volna, a férjemtől se, ha volna! Sőt, senkitől sem!
13/19 anonim válasza:
Nem tűrném. De te tűröd, így nem is nagyon várhatod, hogy ne így viselkedjen veled.
14/19 anonim válasza:
Ez valami nárcisztikus alak lehet, én nem vagyok férjnél, de egy percig sem tűrném. Én válnék. amit leírtál, igazából azt jelenti, hogy ez a fickó nem tisztel téged, és mellette még megbízhatatlan is. Otthagyja a munkahelyét? Ennyi hitel mellett? Ez egy oltári szemét alak! Hagyd el! Ez jobb nem lesz.
Jobb a te szellemi békéd és az, hogy a gyerekedet is tudod normálisan nevelni.
30N
15/19 A kérdező kommentje:
A gyerekkel az a helyzet, hogy tegnap este is, megölelt engem és sírva kért engem, hogy legyek jó barát apával, aztán pedig nyúlt az apja felé, hogy "Bújj ide te is hozzánk, kérlek szépen".
2012. máj. 25. 13:14
16/19 A kérdező kommentje:
Pedig még csak nem is hangoskodtunk, csak a válást próbáltam vele civilizáltan megbeszélni.
2012. máj. 25. 13:15
17/19 anonim válasza:
"En nem turnem. Sok pasi megvaltozik a gyerek szuletese utan hisz, mar nem a pasi a kozeppont es egojuk nehezen viseli. Az en ferjemnek is voltak duhkitoresei, foleg iskolai szunetek elott, deeleg hamar leallitottam, es mondtam ha meg egyszer elofordul repul. Azota nem fordult elo."
18/19 anonim válasza:
az előző idézethez hozzátenném,hogy nem érdemes tűrnöd.. ahogy az a válaszoló is mondta..vagy pedig adj neki ultimátumot
19/19 A kérdező kommentje:
Elköltöztünk a gyerekkel. Mikor lehúztam a karikagyűrűt annyit reagált rá, hogy nem baj, úgysincs pénze, majd eladja. Beadtam a válókeresetet, szeptember 11-én van az első tárgyalás. Úgy nyilatkozott, hogy ő is beleegyezik, így hamar lejár a per is. Kösz mindenkinek.
2012. aug. 11. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!