Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
104. Az más dolog ha olyan állapotban van amikor már muszáj otthonba adni , de ő mèg csak a segítséget igényel kategória.
Az otthon meg 3 év múlva kb opció, addig is meg kell oldani. Sokan nagyon önzők, aki egyke gyerek még nehezebb a dolga.....
104 Persze legjobb az lenne ha egy fullos otthon vagy egy otthoni jó ápolónő de ha egyszer nincs rá?
Abból kell gondolkozni, ami van!
Szerintem is ő a férj, és ezzel a kérdéssel akarta rávenni a nejét a szerinte jó megoldásra...
Hát rácsesztél barátom, szerencsére vége azoknak az időknek amikor a nő nyakába varrták a beteg rokonokat, csak mert vagina van a lába között..
Mindenki oldja meg a saját szüleit, nem elvárható a házastárstól hogy mosdassa, meg takarítsa. A férj szívesen törölné az anyósa fenekét? Ebbe gondoljon bele..
Ha egy feleség nem dolgozik fizetetten, az egyenes út az elszegényedése felé. Lehet, nem holnap vagy holnapután, de nyugdíjas korára mindenképp megérzi a dolgot. Ha szeretik is egymást a férjjel, minden harmonikus és boldogan élnek, amíg meg nem halnak, akkor is lehetséges, hogy a férj röviddel a nyugdíj előtt autóbalesetben meghal. De a nehezítő tényező az ápolás, ezt nagyon ritkán éli túl egy kapcsolat. Akkor meg a nőnek már a váláskor nehéz.
Szóval lehet itt arról gondolkodni, hogy a család jövedelme az ápolás miatt jelenleg csak a rezsire és kajára elég, de ha a nő belemegy abba, hogy ő ápol, az neki személyesen (és valószínűleg a gyerekeknek is) anyagi öngyilkosság hosszú távon.
"Sokan nagyon önzők...."
Tehát ha én nem akarom az anyósomat ápolni, mert tisztában vagyok vele hogy az mekkora fizikai mentalis es lelki teher, akkor önző vagyok. Ha a gyerekem lelki fejlődését fontosabbnak tartom az anyósom pelenka cseréjénél, akkor önző vagyok. Hát ja, akkor legyek önző. Bizony fontosabb a gyerekem meg fontosabb vagyok én is magamnak anyósomnál. Rajtam aztán kérhetne ezt számom a férjem, simán körbe röhögném. Nem a nő ám az önző a történetedben, hanem a férfi.
108. A férj ápolná a saját anyját, de racionálisabb típus, és belegondolsz abba utána , anyagilag hogy állnának. Vagy jobb lesz Ft -ra kiszámolni mindent, mert az asszony önérzetes ? De cserébe, mondhatja a gyereknek : nem mehetsz táborba , mert apa nagyit àpolja, én meg nem keresek annyit, hogy jusson rá.....
önérzetességből a saját gyerekével cseszik ki! Erre miért nem gondol senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!