Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
118 Már van másodállása, ő a régióhoz és a végzettséget nézve is jol keres. De nem többmilliót!
Hazudni nem kell a gyereknek ő is tudja jól. És tényleg nem ezt kellene feladni mert ebből élnek!!
123 Mert másban nem lehet. Ha azt mondaná, hogy a szoc. otthonba megy akkor is 3 év múlva. A házhoz járó ápoló nem lesz olcsóbb ....
Mi lenne akkor más opcio ha az anyagi korlát és a helyzet adott !’
Maradjál már az undorító nőgyűlöleteddel... Honnan tudod h a nő nem akar jobb munkát keresni? A nőnek a gyereke talán a nő saját anyjánál is fontosabb.. tudod mennyibe kerül iskoláztatni? Tudod mennyi munka van egy gyerekkel?
Persze nem mert neked biztos nincs ha lenne nem így állnál hozzá...
Szal mennyit keresel?
Ha 2 munkád is van és így se futja akkor neked kéne piacképesebb szakmát nézni... És a pasi nem önérzetes?
127. Az én keresetem a történet szempontjából teljesen mindegy, mivel az egyik “oldal” ismerőse vagyok és így tettem fel a kérdést az egyik “ oldal kérésére.
129 Nem szeretne külföldön dolgozni, mert itthon közel 20 éves tapasztalata és felépített élete van. Sosem volt opcio a külföldi munka számára. Vagy tényleg a férj gürcöljön amíg bír a nő meg elég ha a kötelezőt megteszi? Akkor ez is undorító ha már sokaknak undorító, hogy a nő ápoljon.
131 Mint írtam, nem rólam szól a kérdés, az egyik “ oldal” kert meg, hogy tegyem fel. De könyörgöm ki az aki, 1000Ftbol 2000ret tud elkölteni ?? Ilyen alap dologról van szó. Pár óra nem elég, nem kell nagy segítségre gondolni nem pelenkás de egyeudl nem boldogul.
Munka után a férj nem tud menni, max hétvégén,mielőtt ebbe is bele rúgna valaki: fél 8- 8ra tudna oda érni a néni meg már akkor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!