Ha nem lehetne saját gyermeketek, örökbe fogadnátok roma kisbabát? (csecsemőt)
Nincs a kérdésben semmi hiba. Én nem hiszem, hogy minden nevelés kérdése, elég ha tiniként megtalálja a saját fajtáját, akik aztán telebeszélik a fejét és mindenbe belerángatják, amibe nem kéne. Nem egy ilyenről hallottam, hiába nevelték a legnagyobb szeretettel, tizenéves korában elkezd lopni az örökbefogadó szüleitől, és 16 éves korában lelép.
Ez persze előfordulhat nem romával is, csak sokkal kevesebb az esélye.
NEM. Eleve nem jó az örökbefogadás, jobb lenne, ha engednék a meddő pároknak a béranyaságot, de itt az országban természetesen ezt sem lehet, nagy hiba.
Romák?Évszázadok óta vándor életmódot folytató emberekről van szó, genetikailag kódolt nyugtalan és heves vérmérséklettel rendelkeznek. A nevelés itt kevés. A kulturájuk szóbeli. A felnőtt gyereken látszik hogy roma vagy rólam is azt gondolják hogy az vagyok vagy őt sohasem fogadják majd be. Milyen párt választ majd?
Ismerős örökbefogadott roma gyereke olvasni alig tudott megtanulni, semmi öröm nem volt ébenne, a nőket hajtotta 12 éves korától. A munkatársam roma örökbefogadott lánya 11 éves korától él nemi életet egy primitív férfi lett a férje, az egész vagyon rájuk fog szállni. Ami eddig rájuk szállt mind elköltötték!
Ezt a típusú embert nem lehet megnevelni, más fajnál valóban számít a nevelés 50 %-ban, de a romáknál nem.
Vándorló gyökerek, szóbeli kultura, az agyukat nem csiszolták az évszázadok, kakukk élemód genetikailag kódolt náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!