Ha nem lehetne saját gyermeketek, örökbe fogadnátok roma kisbabát? (csecsemőt)
Utolsó, egyetértek, és nagyon tetszik, h létezik ilyen iskola, és az külön nagyon megható, hogy sikerül jegyet javítaniuk:)
A pedagógusok viselkedése úgy látszik szintén tud inadekvát lenni...
szép szavak...gondolom ti sem egy olyan helyen laktok,ahol egy 17 éves lány már ki sem léphet az utcára kicsit csinosabban felöltözve,mert már a 7 éves kis cigánypalánták is letapiznak meg beszólogatnak...a nagyobbakat meg ne is említsük..Mi nem fogadjuk be őket?Nézzetek már szét!Kik járnak bandában?Kik késelnek meg más embereket,ha az egy kicsit is rossz szemmel nézi azt,hogy eldobálják a sörösüvegeket???
szerintem nekik kéne végre észbe kapni,nem tőlünk kéne még több adót levonni,"szegény szerencsétlenek" javára.Abból persze,hogy van pénz Audi A6-ra amiből ki lehet cuppogni meg kiszólogatni!
Persze,mint már írtam van kivétel,dehát......
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:07
Romák : Akik Romániában élnek..
Cigányok : Magyar kisebbség , és még a szótárba is így van beleírva.. : cigány ^^
Szerintem az elgondolkodtató,hogy aki itt azt írta (max. 5-en!) hogy fogadnának örökbe, azok is azt erősítették, hogy természetesen a saját arcukra formálnák őket. Tehát, a maguk cigány valójában nem kellenek a "magyar" családoknak. Szerintem ezeknek a gyerekeknek igenis cigány környezetben kellene szeretetben, törődésben felnőniük, megadni nekik azt, amit az igencsak gazdag kultúrájuk kínál és abban kellene nekik megtalálniuk az útjukat. Az az elv, hogy igen, örökbe fogadnék és "okos magyargyereket nevelnék belőle", szerintem zsákutca. A cigány-családokban most sem az a baj, hogy nem okosak, mert igen, okosabbak ők meg rafináltabbak nálunk emberek, hanem hogy nem éri meg nekik kamatoztatni. A lányok az út mellől hazavisznek annyi pénzt, hogy nem kell már utána sokat gondolkozni az Audi A6-on. Szerintem a legnagyobb gond, hogy nincsenek érzelmeik. Minden az érzelmi intelligenciából fakad - mint ahogy azt már nálam sokkal okosabbak megírták. Hiába van akárhány gyerek,nincs ott szeretet, ölik, gyilkolják egymást is. Azok tudtak kiemelkedni, akiket szeretetben, CSALÁDBAN nevelnek.
Válaszom: NEM fogadnék örökbe 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!