Ha nem lehetne saját gyermeketek, örökbe fogadnátok roma kisbabát? (csecsemőt)
Isten ments!! Hogy miért? Csak.
26/L
Nem. Ismerek olyat, aki szerető családban nőtt fel (örökbe fogadták) majd mikor nagyobb lett, a roma társai elhitették vele, hogy a magyarok ölték meg a szüleit.
Utál mindenkit, egy bűnöző lett belőle, pedig 16 éves koráig mintagyerek volt.
Szia!
Én sem:(
Én is azt tapasztaltam,hogy a vér "kötelez",bennük van a hajlam(nem akarok senkit megbántani)
Igaz az örökbefogadás engem nem érint,mert van két kisfiam!
(30 éves nő)
Miért pont romát? Magyar gyerekből is van elég örökbe fogadni való, fehér ember fehér gyereket fogadjon már örökbe.
Amúgy meg van itt a környéken egy család ők is örökbe fogadtak egy cigányt, jó nem teljesen minta nevelést kapott de amire szüksége volt azt megkapta.Nem hazudtolta meg a vérét így látva idősebben...
Nem. és azért mert cigány csak ezért. Szépen néznénk ki hófehér bőrrel a boltban a kölyök meg hót barna. A másik meg úgyis fel nő és elmegy v meglop mellé.. Szvsz a mai világban már nem szabad örökbefogadni senkit mert többségében csak élősködnek és úgyis elszöknek. De ha neked bejön az h olyanokat vágna a fejdhez h: Te 1 senki vagy számomra. akk nyugodtan fogadj örökbe 2őt is akár.
Ha nem lehetne gyerekem tudomásul venném. De 1 idegent semmiféleképp nem szándékozok etetni/pénzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!