Benyúlhatnak a hűtőtökbe anyósodék, szüleid vagy a gyereked párja?
Igen, a másik kérdés IS ihletett, de amúgy sok más helyen is olvastam már, hogy az emberek kiakadnak azon, ha valaki belenyúl a hűtőtökbe és illetlenségnek tartják. Családon belül is.
Persze oké, barátoknál vagy szomszédoknál én se nyitogatom a hűtőt, de anyósoméknál simán benyúlok - ők mondták mindig, hogy vegyek ki amit akarok, ha éhes-szomjas vagyok -, ők is nyugodtan kivehetnek bármit, a kamrából is. Eszembe sem jutott soha csodálkozni ezen, hát egy család vagyunk, a legközelebbi rokonok, az még csak egy hűtő...
Nálatok hogy megy ez?
Én gyárilag lusta vagyok, emellett pont nem érdekel, hogy ki mit vesz ki a hűtőből... Ha kell valakinek valami, azt szoktam mondani, hogy ott a hűtő/kamra, találd fel magad. Mondjuk szerintem sokan furcsállják... :D
De anyóséknál soha nem nyitottam még ki a hűtőt, és az asszony se nagyon hajlandó rá, amikor anyuméknál vagyunk... :D
Mióta elköltöztek immár 19 éve nem nyúlok anyukám hütöjébe ha át megyek hozzá de a barátaim hütöjébe sem kotorászom.
És én sem szeretem ha valaki kotorászna csak úgy hütömbe adok szívesen csak szóljon.,ezt kb 10-12 éve egy rokon tete meg hogy gyerekeimnek vett joghurtokat megette kérdezés nélkül.
Akit meghívok hozzánk vendégségbe, az alap, hogy igen.
1. mert én utálom, mikor mindent, egy tetves szendvicset kérni kell, hogy csinálják meg, mert én nem vehetem ki a magamnak
2. amikor 4-5-en vagyunk épp, akkor biztosan nem fogok negyed óránként ugrálni, mert valakinek épp ez vagy az kell.
De ezt le is tisztázom velük a legelején.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!