Mit tegyek? Tényleg van beleszólása?
Higgadt emberek lehettek mind a ketten a leírtak alapján, kedves Kérdező. Én holt biztos, hogy első alkalommal közöltem volna az álláspontomat, miszerint: "Na EZ az a pillanat, te utolsó büdös gyerekverő *urva, amikor vagy megtanulsz az ÉN házamban az ÉN szabályaim szerint játszani, és békénhagyod az ÉN gyerekemet, vagy takarodsz haza és a büdös életben nem jössz ide többet, mert lelőlek mint az utolsó rühes kutyát." ...igen, én kicsivel talán hevesebb vérmérsékletű vagyok, jó lenne, ha néha úgy tudnék magamon uralkodni, mint Ti :) Persze utolsó mentsvárként nyugodtan mindenféle szerzői jog nélkül használd fel nemes mondataimat ;)
Sok szerencsét és boldogságot a picihez, sok-sok türelmet és erőt anyóspajtáshoz.
Ja és azt hiszem, a Ti helyzetetekben szokták mondani, hogy "Türelmet adj Uram, mert ha erőt adsz, esküszöm, hogy megölöm"
22/L (hasonlóan kedves, segítőkész, jóindulatú anyóssal)
16:00
hát, pedig nálunk valamiért működik a gyakorlatba átültetve is...
biztos másik bolygóról jöttünk..
16:01
persze, a gyerek nem egy darab gyurma, de mégis FORMÁLNI kell, másnéven nevelni. a szülők formálják ki minden ember személyiségét, hasonlóan fog gondolkodni, mint a szülei. pont olyan ember lesz, amilyenre nevelik.
de most nem akarok belemenni az otthonról hozott dolgokba, erről hosszú vitákat lehetne folytatni, én írtam erről egy tanulmányt, hogy milyen összefüggés van az ember kialakult viselkedése és a kapott nevelés között.
Köszönöm 18:28-nak és 19:21-nek:)
18:28-nak: Igen, elég higgadt természetű vagyok én is és a férjem is, de azért mindket is kihozott a sodrunkból. Megmondtam az anyósnak, hogy csak akkor jöhet, ha hajlandó betartani a szabályainkat és a gyereket sem befolyásolja! Köszönjük szépen, van is boldogság, mert tündéri kisfickó:)))) Türelem és erő még van, valameddig...:D
19:21-nek: Igazad van! A gyerek pontosan olyan lesz, mint a szülők! Persze vannak kivételek... Az én férjem sem olyan lett, mint a szülei (Hála Istennek!), de ezt is csak magának köszönheti!
19.21
Egy szóval sem mondtam, hogy egy gyereket nem kell nevelni és hogy a szülőnek nincs hatása a gyerek egyéniségére. Csupán az a véleményem, hogy a szülő nem mindenható, aki a kívántra alakítja a gyereke jellemét, mert vannak más tényezők is.
mindent elolvastam amit írtál...a válaszaidat is. : D Tetszik ahogy neveled a kisfiad.Biztos rendes ember lesz :)
Egy kis hiszti minden hol van.De az anyósod tényleg túllépte a határt...végülis csak akadályoz h. jóra neveljétek...Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!