Mit tegyek? Tényleg van beleszólása?
Amit leírtál az borzalmas, egész egyszerűen nem lehet így viselkedni. És úgy tűnik már rég túl vagytok a "beszéljük meg" szakaszon.
Én a helyedben eltiltanám az anyós a kisfiadtól.
Legrosszabb...
Építsd le kicsit,az a lényeg!
Mond meg neki hogy ez a TE életed,TE családod.
Ne hagyd magad!
Sziasztok, köszi szépen a gyors válaszokat!
1.-nek: Most, mikor legutóbb átjöött és összevesztünk, el is küldtem és mondtam Neki, hogy ne jöjjön, mert csak bajokat csinál.
2.-nak: Megmondtuk már neki, hogy ne szóljon bele a dolgainkba, főleg ne a gyerek nevelésébe, mert Ő a mi gyerekünk, Mi neveljük, ha tetszik, ha nem!
3.-nak: Hála Istennek nem:D Átjárkál(t!) csak hozzánk... Afiamat időnként elvitte magához, de már azóta nem engedem, amiket leírtam.
nagyon nehéz és kényes helyzet ez.
elvileg van beleszólása, mert mégiscsak a nagymamája, de nem szabad hagyni átesni a ló túloldalára. ebben a helyzetben is kompromisszumokat kell kötni, mint az élet bármely más területén.
látom, már eljutottál arra a szintre hogy az anyós minden lépése idegesít. próbálj egy kicsit engedni, csak hogy ne lásson ellenségesnek, és akkor ő is több mindent fog elfogadni tőled, és nem fajul el a dolog egy anyuka vs. nagymama harccá, hanem mindenki enged egy picit.
a másik ami eszembejutott, hogy ez mindig így van, a szülők nevelnek, tiltanak, a nagyszülők meg engednek, és kényeztetnek :)
egyébként neki sikerült jó embert nevelni apukából (csak jó ember lehet, ha gyereket szültél neki :)), szóval csak nem árthat annyit az unokájának. :)
Nektek is köszi, 4. és 5.!
4.-nek: Eltiltottam most, kíváncsi leszek, hogy mikor nyomja a csengőt... Egy ideig csak annyi volt a tilalom, hogy a fiamat nem viheti el magához, de már nem is látogathaja nálunk sem, mert ezt csinálja...
5.-nek: Igen, már jó úton haladt affelé, hogy a fiam úgy ugráljon, ahogy ő fütyül... Kicsit el is kényeztette, most meg nem győzzük visszaszoktatni a normális dolgokra! Nem mondom, hogy sosem kap nyalánkságokat, de mindennek megvan a maga ideje! Azt én is megkérdeztem, hogy: "GYuszi megeszi a tejbegrízt, maga meg megeszi a spenótot helyette???":DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!