Eljegyzésbe van-e beleszólása az anyós-após jelölteknek?
Véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek beleszólhatnak-e egy ilyen "intim" kérdésbe a szülők.
A hétvégén a párom megkérte a kezem. Nagyon romantikus volt, ötletes, kettesbe programot szervezett, aztán az este végén letérdelt elém gyűrűvel stb.
Ezt mi következő nap (vasárnap) amikor találkoztunk a párom szüleivel elmondtuk nekik, amire az anyja reakciója az volt, hogy gratulálok(ezt olyan semmilyen hangon) majd abba a másodperce kirohant a konyhába "főzni"... Az apja meg se szólalt, csak hümmögött, meg annyit mondott a páromnak az orra alatt, hogy tiszta hülye (ezt nem lehetett eldönteni, hogy viccesen vagy komolyan mondja-e..)
Aztán mikor telefonon beszéltek később, akkor azt sérelmezték, hogy ezt nem így kellett volna bejelentenie nekik, hanem előbb velük kellett volna megbeszélnie a páromnak, hogy erre készül.
Azt tudni kell, hogy mi 2,5 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt is élünk, teljesen külön, sok-sok km-re a szülőktől, mindketten dolgozunk, 24 évesek vagyunk.
Szerintetek is az a menete, hogy előbb a szülőkkel (akikkel 2 havonta találkozunk) kellett volna megbeszélnie előbb?
Kicsit úgyérzem, mintha leakarták volna beszélni erről...
második vélaszoló: nem hiszem, hogy részt vennének az örömünkben, mert eddig minden döntésre amit kettőnk jövőjével kapcsolatban hoztunk meg csak szájhúzgálás volt, pl az összeköltözés is ilyen volt.
Jól írta az egyik vélaszoló: az egész kapcslatra az alakoskodás, a színlelés a jellemző, holott nagyon is éreztetik, hogy nincs minden rendben, de soha nem mondják meg, hiába kérdezzük, csak a válasz, hogy minden ok, nincs semmi gond
de szerintem a legfőbb probléma, hogy a párom nem avatja be őket mindenbe, és egyedül is képes döntést hozni, de ők mindenről még a döntési fázisba tudni szeretnének, hogy kifejthessék a véleményüket. persze az ostor rajtam csattan, mert engem okolnak ezért(vagyis ezt éreztetik)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!