Másnál is így kötözködik az "após"vagy "anyós"?
Barátomnál lakom, aki apukájával él. Mivel ő ált hetente 1-2szer jön haza, így fölösleges volna az albérlet, mi fizetjük a rezsit.
De hiába takarítok/unk, észre sem veszi mintha mindig retkes volna a lakás..
mert itt is áll a por vastagon meg ott is a macska szőre..hajszálak a füldön..
sosincs mosogatva...
Holott minden héten porzsívózom, ha épp nem akkor felsöprök, mindig mosogatok, és a mosdón is 2 nap múlva ugyananúgy por van...főleg a fekete bútorokon..
Máshol is megy a beszólogatás?
Az albérlet nem fölösleges.Amíg másnál laksz, hiába is fizeted a rezsit, soha nem leszel a magad ura.Ez van sajnos.
Kérdésedre a válasz:Nem kötözködik velünk senki, mert nem laktunk velük egy percig sem.
Mi külön élünk az anyóstól.
Amikor először jött hozzánk valamiért, bement a fürdőbe, aztán kijött, és kérdezte, hol a gumikesztyű, mert ő kisikálja a kádat, mert nem bírja nézni, hogy milyen ronda.
Annyi volt vele, hogy szintén poros volt a szélén meg egy fürdéscsík rajta maradt előző napról.
Én eléggé kiosztottam az anyóst, megmondtam, hogy itt mi lakunk, nekünk ez megfelelő, lássuk be, még nem egészségtelen a dolog, hetente kitakarítok, de gyakrabban nem fogok!
Akkor annyiban maradt a dolog.
Viszont mi nem lakunk velük együtt.
Amit megtehetsz, az az, hogy a kritikus részekre jobban ügyelsz. Pl. a mosdó mellé tegyél egy rongyot, és reggel miután fogat mostál, töröld le, végül is ez csak egy pillanat. A kád szélét fürdés közben mosd végig a zuhannyal, az lehozza a port és megint csak nem sok idő.
Fekete bútorok, az macerás téma, peóbálj meg amire lehet, valami terítőt teríteni. Azon kevésbé látszik a por.
Sajnos jelenleg az a helyzet, hogy ő befogadott téged, szóval nem nagyon szólhatsz semmit, az ő háza, az ő vára. Fogadd el, hogy ilyen és gyűjtsetek a külön lakásra.
hát persze azt tudom.
de letörlöm a szélét csak az nem elég..
hát ez van, majd lesz jobb:)
Igy kötözködne valószinű ha ott laknánk,de volt annyi eszem,hogy nem költöztünk túl közelre,pedig lett volna ott helyünk:)
Én rendetlen vagyok,párom is,nem a takaritásnak élek,van jobb dolgom,igy előfordul hogy 2-3 napig gyűlik a mosatlan vagy a mosdókagyló csak annyira van lemosva amennyit levisz a viz kéz/fogmosás közben,és hasonlók.
Anyám és párom anyja is tisztaságmániás,anyám amikor először feljött,majdnem elájult és addig nem nyugodott mig el nem mosogathatott és rendbe nem tehette a konyhát.Tiltakoztam egy ideig,majd hagytam inkább,annyicval kevesebb dolgom maradt:D
Párom mamája még nem volt fenn,előre "félek", neki egy kistakaritás nagyobb mint nekem a nagytakaritás...
kedves utolsó nem akarlak bántani,tényleg ne értsd félre,de nem lenne egyszerűbb evés vagy főzés után azt a pár tányért,poharat edényt elmosogatni? 15 perc az egész...meg hetente egyszer felporszívózni,felmosni,meg a fürdőt rendbe tenni legalább hetente,higiéne :D
vigyázz ha jön anyós,körmödre csap :))))
15:43 vagyok
nekem igy jó,nem zavar,páromat se
valahol sztem itt üt vissza hogy otthon állandóan patikatisztaság volt mindkettőnknek amit utáltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!