Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is így kötözködik az...

Másnál is így kötözködik az "após"vagy "anyós"?

Figyelt kérdés

Barátomnál lakom, aki apukájával él. Mivel ő ált hetente 1-2szer jön haza, így fölösleges volna az albérlet, mi fizetjük a rezsit.

De hiába takarítok/unk, észre sem veszi mintha mindig retkes volna a lakás..

mert itt is áll a por vastagon meg ott is a macska szőre..hajszálak a füldön..

sosincs mosogatva...

Holott minden héten porzsívózom, ha épp nem akkor felsöprök, mindig mosogatok, és a mosdón is 2 nap múlva ugyananúgy por van...főleg a fekete bútorokon..

Máshol is megy a beszólogatás?

2011. ápr. 11. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Én se mosogatok mindennap. Ketten vagyunk, egyszer eszünk otthon, sokszor egy tányérból :)

Az is van, hogy napokig áll a mosogatóba.

Porszívózni is ritkán szoktam.

Gyakorlatilag soha nem vagyunk otthon, még hétvégén se. Így nincs értelme állandóan takarítani.

2011. ápr. 11. 15:52
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

15:52-es

Nálunk is hasonló.

Anyósom pl azt sem engedte a kedvesemnek, hogy egymás után két különböző macskát megsimogasson, a kettő között kezet kellett mosnia. :)

2011. ápr. 11. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

nem akarlak megbántani de szerintem is takaríthatnátok többet. minden nap fel kéne söpörni, letörölgetni, wc-fürdőt kitakarítani.

persze, hogy látszik a mosdón a 2 napos szappan lerakódás, ezért kell/kéne minden nap megcsinálni.

2011. ápr. 11. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
16%

Ha fürdés után kimosod a kádat, nem marad nyoma, így elég heti egyszer kisikálni.

Ja, és ajax fürdőszobai tisztítót használok, az nagyon jó, van hogy hétvégére se látszik a szappan, csak megszokásból sikálom ki.

2011. ápr. 11. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
utolsóval egyetértek,azért egy nőben lehetne annyi,hogy nem él a koszban,hanem alapvető dolgokat megcsinál hetente,valami meg naponta.Nem kell állandóan portörlés,ablakpucols.de azért nem nagy dolog elmosogatni,felporszívózni,fürdőt rendben tartani.engem kifejezetten zavar,ha áll a por,nem egészséges,hetente letörlöm nedves ruhával a polcokat és máris jobb a levegő a lakásban,meg hát macskák is vannak,így hetente többször van porszívózva.mosogatni naponta szoktunk,és nem egyszer hanem legalább 5x,4 embernél azért felgyülemlik,és egyszerűbb mint nap végén vagy napokkal később a rászáradt koszt levakarni...de ti tudjátok,tényleg nem akarom osztani az észt,mindneki úgy él ahogy neki jó...
2011. ápr. 11. 16:19
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
vagyis utolsó előttivel értek egyet
2011. ápr. 11. 16:19
 17/22 A kérdező kommentje:

az utolsók azt hittem nekem szólnak:)

csak a por látszik nálunk is,, mert mindig lemosom, nálunk zsuhany van anynival jobb.

de hát munka után nincs mindig kedvem nekem se órákig sikálni..

2011. ápr. 11. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
16%

becsapós de ha pl. evés után elöblíted a tányérokat, 5 perc alatt megvan. ha 3 napig hagyod rákötni, 20 percig sikálhatod. ugyan ez a mosdópucolás, valaki írta, hogy fogmosás után kitörlöd, 1 prc se, vagy hetente egyszer 20 percig sikálhatod az odaragadt szutykot. vagy a szőnyegbe taposott hajszálak.

csak azt akarom mondani, hogy 20 éves háztartás vezetés után azt mondom, kevesebb energia tisztán tartani a lakást mint minden héten nagytakarítani.

2011. ápr. 11. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Én kipucolhatom a-z-ig az egész lakást. Anyós akkor is mindig ugy lép be, hogy már a küszöbnél mondja mekkora kupi van. Elég bosszantó.

Beleszól mit veszek a lányomnak. Amihez szerintem semmi köze. Nem fogja fel, hogy gyógytornára kell járnia, szerinte marhaság.

És még sorolhatnám. Após meg eszi minden szavát, és csak mert nem hagyom egész nap kinn a gyerekem a gangom, és nem ugy táncolok ahogy fütyülnek, közölte nem tudok gyereket nevelni :D Kész vicc az egész. Ha szóváteszem még nekik áll feljebb..

Szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Érdekes, anyukámék nem szólnak bele az életünkbe..

2011. ápr. 11. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
jó ég, naponta mosdót takarítani, sepregetni, és hetente kisúrolni a kádat??? na ez meg kóros tisztaságmánia, én előbbieket kb hetente szoktam, kádat súrolni jó ha havonta, mondjuk zuhanyzunk, így nem nagyon lesz koszos. és így sincs egyáltalán retek itthon, rumli szokott, de hadd ne pakolással töltsem az időm ha végre itthon vagyok meló után :) a lakás van értem, nem fordítva.
2011. ápr. 11. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!