Másnál is így kötözködik az "após"vagy "anyós"?
Barátomnál lakom, aki apukájával él. Mivel ő ált hetente 1-2szer jön haza, így fölösleges volna az albérlet, mi fizetjük a rezsit.
De hiába takarítok/unk, észre sem veszi mintha mindig retkes volna a lakás..
mert itt is áll a por vastagon meg ott is a macska szőre..hajszálak a füldön..
sosincs mosogatva...
Holott minden héten porzsívózom, ha épp nem akkor felsöprök, mindig mosogatok, és a mosdón is 2 nap múlva ugyananúgy por van...főleg a fekete bútorokon..
Máshol is megy a beszólogatás?
Én se mosogatok mindennap. Ketten vagyunk, egyszer eszünk otthon, sokszor egy tányérból :)
Az is van, hogy napokig áll a mosogatóba.
Porszívózni is ritkán szoktam.
Gyakorlatilag soha nem vagyunk otthon, még hétvégén se. Így nincs értelme állandóan takarítani.
15:52-es
Nálunk is hasonló.
Anyósom pl azt sem engedte a kedvesemnek, hogy egymás után két különböző macskát megsimogasson, a kettő között kezet kellett mosnia. :)
nem akarlak megbántani de szerintem is takaríthatnátok többet. minden nap fel kéne söpörni, letörölgetni, wc-fürdőt kitakarítani.
persze, hogy látszik a mosdón a 2 napos szappan lerakódás, ezért kell/kéne minden nap megcsinálni.
Ha fürdés után kimosod a kádat, nem marad nyoma, így elég heti egyszer kisikálni.
Ja, és ajax fürdőszobai tisztítót használok, az nagyon jó, van hogy hétvégére se látszik a szappan, csak megszokásból sikálom ki.
az utolsók azt hittem nekem szólnak:)
csak a por látszik nálunk is,, mert mindig lemosom, nálunk zsuhany van anynival jobb.
de hát munka után nincs mindig kedvem nekem se órákig sikálni..
becsapós de ha pl. evés után elöblíted a tányérokat, 5 perc alatt megvan. ha 3 napig hagyod rákötni, 20 percig sikálhatod. ugyan ez a mosdópucolás, valaki írta, hogy fogmosás után kitörlöd, 1 prc se, vagy hetente egyszer 20 percig sikálhatod az odaragadt szutykot. vagy a szőnyegbe taposott hajszálak.
csak azt akarom mondani, hogy 20 éves háztartás vezetés után azt mondom, kevesebb energia tisztán tartani a lakást mint minden héten nagytakarítani.
Én kipucolhatom a-z-ig az egész lakást. Anyós akkor is mindig ugy lép be, hogy már a küszöbnél mondja mekkora kupi van. Elég bosszantó.
Beleszól mit veszek a lányomnak. Amihez szerintem semmi köze. Nem fogja fel, hogy gyógytornára kell járnia, szerinte marhaság.
És még sorolhatnám. Após meg eszi minden szavát, és csak mert nem hagyom egész nap kinn a gyerekem a gangom, és nem ugy táncolok ahogy fütyülnek, közölte nem tudok gyereket nevelni :D Kész vicc az egész. Ha szóváteszem még nekik áll feljebb..
Szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Érdekes, anyukámék nem szólnak bele az életünkbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!