Mit kell tennem hogy állami gondozásba kerülhessek? Anyámnak van ebbe beleszólása? 15/L
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 22:13
1/16 anonim válasza:
Hogyne. Be kell bizonyítanod, hogy anyukád veszélyeztet.
2/16 A kérdező kommentje:
ver..
2011. aug. 10. 22:16
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok jogász, de szerintem ez nem így megy... A te tetteid alapján szerintem max. javítóintézetbe kerülhetnél. Esetleg keresd fel a helyi családsegítőt, ők elmondják, mire számíthatsz.
De mi a baj anyukáddal, amitől ennyire szabadulni akarsz?
5/16 A kérdező kommentje:
mert bármit csinálok semmisem jó neki..
a testvérem is épp iylen őt meg imádja.. és én ezt már nem bírooom..
laknék inkább állami gondozásban mint itthon bárhol jobb lenne ennél
2011. aug. 10. 22:22
6/16 anonim válasza:
apud, nagyszülők mit szólnak ehhez?
7/16 A kérdező kommentje:
elválltak a szüleim
nagyszülők meg anyám pártját fogják
2011. aug. 10. 22:24
8/16 anonim válasza:
Fordulj az iskolád ifjúságvédelmiséhez. Papírt kell szerezned arról, hogy anyukád bántalmazott - orvosi látlelet -, esetleg tanúk - szomszédok -, akik legalább hallhattak valamit. Az ifjúságvédelmis a gyámügyhöz fordul, akik feljelentést tehetnek anyukád ellen, és akár el is vehetnek tőle.
10/16 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem, csak én segíteni szeretnék: Olvass hátha segít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!