Ez érzéketlenség? Vagy valami más?
14:42
Rosszul látod. A kérdező pont hogy cselekszik rinyálás helyett. Nem kétségbeesett, hanem a saját pénzéből kifizette azt a pénzt. Azért még soha senki nem került börtönbe, mert sírdogálás helyett megoldotta a problémáit. Szerinted mégis mit old meg az elkeseredés?
"A kérdező pont hogy cselekszik rinyálás helyett. Nem kétségbeesett, hanem a saját pénzéből kifizette azt a pénzt. Azért még soha senki nem került börtönbe, mert sírdogálás helyett megoldotta a problémáit."
Látom te se vagy egy IQ bajnok,még szép,hogy kifizette-ez természetes.A hangsúly azon van,ha eddig nem vetted észre, hogy nem tanul semmiből.Ha egy gondolkodó ember valami hibát csinál,ráadásul egy ilyen súlyút,akkor nem úgy áll hozzá,hogy jólvan lesz@rom van ez így,hanem elemzi az eseményt,leszűri a tanulságot és legközelebb megelőzi a problémát.De nem játéknak fogja fel az életet.
A 41%-os csak provokálni akar, ne vegyétek komolyan. Valószínűleg ő egy megkeresett, búval b@szott mindenen gyötrődő valaki lehet..Bár az is lehet, hogy nem.
Egyébként csak annyi, hogy senki sem tökéletes.
Ha elhagyta a pénzt, most mit csináljon?:)Kösse fel magát,vagy évekig rágódjon rajta? Bizonyára tanult a z esetekből, Pl ott van mikor írta, hogy megbukott. Tanult belőle mert javított a jegyén.
Viszont, ha mindenki olyan lenne mint a Kérdező, akkor nem lenne ebben az országban ennyi arrogáns, nem törődő, lenéző idi.óta! Mert mindeki csak mások kárán tud magának örömet okozni.
Én is, meg a többiek akik Jól látják a dolgokat, maradj ilyen Kérdező! Sok szerencsét.
Nyugodtan pontozzatok le engem is, nem érdekel. Én azt mondom a 41%os nem mond hülyeséget és részben igaza van!
Kérdező:
Szerintem vagy csak véded magad ezzel a hozzáállással vagy pedig ilyen a gondolkodásod.
Én is olyan vagyok, mint te (csak az első része a szövegnek). Nálam ez azért van így, mert inkább logikusan gondolkodom, mintsem vagyok érzelmes. Illetve ha valami már megtörtént akkor belátom, hogy felesleges rajta idegeskedni ha nem tudom visszacsinálni.
Persze ha ekkora összeget hagynék el az azért idegesítene rendesen, akkor is ha már értelme nem lenne idegeskedni miatta hiszen nem az nem fogja visszahozni a pénzt.
Mondjuk én nem kalandnak fogom fel az ilyesmit. Te tényleg inkább vagy laza, mint racionális.
Ha van eszed megfontolod a 41%os hozzászólásait és beépíted a jellemedbe amiket tanácsolt. Csak hasznodra válna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!