Mit gondoltok ez igy mi a halál?
Figyelt kérdés
Az történt hogy neha lejartam haverokkal.. megismertem egy sracot aki jo arc volt és még dumaltam is vele fbn mint haver a haverral. Majd volt egy nagyon nagy veszekedes a csaladba ami velem volt meg anyaval es apaval de csak egy felreertes.. majd az a jo arc haverom pont azon a napon megirta hogy nem irkalhat velem tobbet a baratnoje miatt.. majd lementem megint haverokkal es ott volt ez a srac is és igazabol kicsit tavolsagtartobbnak tunt ezutan.. de ugyanugy joban voltunk. Majd mondtam neki h fu ne tudd meg mi tortent es elkezdtem neki meselni ezt a botranyt.. majd ez a bizonyos haverom befejezte a tortenetet és kerdeztem h honnan tudja. Azt mondta h a baratnojenek valami ismerosenek elmondtam. Nem ertettem hogy ki lehetett az mert csak olyanoknak mondtam el akikben megbizok. Majd a mai napon reggel anya oda jon hozzam és mondja hogy batyam baratnoje azt mondta neki hogy én random lanyok pasijara irkalok ra ugy h van baratom. Igazabol eloszor nem ertettem mi tortent majd utana jartam és batyam nőjenek a legjobb baratnőjenek a huga a haverom csaja. Baszottul gaz volt ez a helyzet de most mar ertem hogy honnan tudta haverom a story veget és nem ertem miert kellett engem ugy beallitani mintha en lennek undorito ember? En ugy irtam ra haveromra mint haver a haverra es ő ezt jol fogadta és jol elis dumalgattunk.. de batyam noje azt mondta h en rairtam o meg lekoptatott.. nem ertem miert korulottem forog mindenki elete. A batyam nojenek semmi koze nincs hozzam es egyaltalan nem allok vele semmifele kapcsolatban attol hogy ide koltozott. Nem gondoltam volna hogy idegen embereknek kibeszel engem... szeretnem meghallgatni a velemenyeteket es ha tudtok egy ket tanacsot adni akkor megkoszonnem... nem tudom igazabol mit csinaljak de nagyon fel vagyok haborodva.. ha odaallok batyam noje ele es elmondom neki mi a szitu akkor valoszinuleg elmondja haverom csajanak h nem egybol koptatott le hanem haverok voltunk es felek h emiatt kidobja a noje mivel elegge feltekeny tipus.. mar az idegrendszerem ugy erzem az utolsokat rugja..2021. márc. 15. 12:56
41/62 anonim válasza:
Ha nem akarsz veszekedni, vagy mi, akkor mivel adsz okot arra, hogy kibeszéljenek? Gondolom, nem azzal, hogy szorgalmas meg jó tanuló vagy, esetleg sokat segítesz otthon.
Ez a szitu a csávóval rosszul jött ki, komolyan azért, mert nem sikerült megértened, hogy mit is kérnek tőled. Aztán így jártál, a sógornődnek valónak a legjobb barátnője húga fontosabb. Gondolom, milyen jóban lehettek. Gondolom, a rossz viszonyotokhoz sincs semmi közöd. De most komolyan. Miket mondanak rólad? Mert ezutóbbit megérdemelted, ha tetszik, ha nem. De egyébként, tényleg kíváncsi vagyok, hogy vajon miket mondanak.
42/62 anonim válasza:
Kérdező a fiú és a barátnője is félreértette a barátkozásodat. Hiába mondták higy ne üzenj többet és te nem is üzensz, úgy látszik a beszélgetés is zavarja őket. Tehát szerintem ne is beszélj ezzel a fiúval. Igen. Oda mész és mindenkihez beszélsz kivéve hozzá, vagy kikerülöd, vigyázol hogy ne maradj vele kettesben stb.
43/62 A kérdező kommentje:
42: Nem ertette felre a baratnője csak egyszerűen betegesen feltékeny tehat ha hozzaszol a palijahoz valaki akkor mar rögtön elakarja tőle venni. Hidd el nekem vannak ilyenek es nem is egyet ismerek. Nem is ertem hogy mi az hogy megtiltja a palijanak h legyenek baratai. Csodalatos bizalom lehet koztuk. Ha valaki rabkent akarja leelni az eletet akkor az ő dontese.
2021. márc. 16. 08:12
44/62 anonim válasza:
De a pasi döntése, hogy tűri-e. Te meg tartsd magad ahhoz, amire megkérnek. Nem bonyolult.
45/62 anonim válasza:
Ez a része már nem rád tartozik. Legyen ez az ő bajuk.
46/62 A kérdező kommentje:
xd
2021. márc. 16. 17:19
47/62 anonim válasza:
El se olvastam, mert borzalmas. Ilyet, de inkább ennél jobbat, egy 7-8 éves, esetenként hibás helyesírású gyerek is összehoz. Se nagybetű, se írásjel (mostanában nem divat? Főleg a vessző?), egy szóban tíz hiba, förtelmes. A Barátok közt, mi több, az utolsó, legalja latin-amerikai vagy török szappanopera is művészi forgatókönyv, egy Ingmar Bergman-szintű alkotás ehhez képest. Bár ezer százalék, hogy ennek a zseniális írónak lila gőze nincs arról, ki az az Ingmar Bergman.
48/62 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a tanacsokat meg a negativ kommenteket. De a problema megoldodott szoval mostmar nincs semmi gond. A tortenet vége az lett hogy tenyleg beiismerem azt mondtam a fiujanak hogy "szerelmes vagyok beled titokba". Majd tegnap ram irt hogy elgondolkozott es tegnap talalkoztunk es lesmaroltam. A csaja pedig korhazban van ongyilkosagi kiserlet miatt . Ami jo mert ugyebar elejetol ezt akartam. De lenyeg h mi boldogok vagyunk:) ha ti nem lennetek akkor soha nem sikerulhetett volna nekem ez!!! Koszonom a jo tanacsokat!!
2021. márc. 17. 13:56
49/62 anonim válasza:
Amúgy tök jó, hogy ezzel próbálsz viccelni de rohadtul nem az. Milyen debil állat akarja, hogy a másik ténylegesen maghaljon vagy meg akarja magát ölni? Amúgy a pasidat kihagytad, hogy mi lett vele...
50/62 anonim válasza:
Nem hiszek neked. Már hazudtál eleget. Ezt mindenféleképpen megcsinálta volna, és ezt te találtad ki nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!