Mi a menete annak, hogy a házam felét a párom nevére írassam? Ez lehetséges úgy, hogy az anyámnak haszonélvezeti joga van rajta?
#131, a Kérdező szereti a párját, visszafelé többen is kételkedünk.
Engem is szeret a pátrom, nagyon is, de valahogy az nem volt kérdés, hogy a lakás a felét rám kellene íratnia, mert nekem már csak egy albérlet maradt. Én meg nem érzem megalázónak, ha nála alszunk. Mert többnyire úgy van. Miféle idétlen felvetés ez?
#132, mint nyilván hallottál már róla, a férfiak egy jó része kasztrálásként éli meg, ha a nő anyagi helyzete jobb az övénél... innen jön az, hogy addig nem akar megállapodni, amíg nem tud legalább egyenlő félként belépni a kapcsolatba. És valahol érthető is, hogy nem fog senki arra elköteleződni, családot vállalni, hogy később egy táskával utcára lehessen rakni. Nem?
(én férfit mondjuk nem izgatja, nálunk évek óta a párom a fő kereső... de ezzel nem a többséghez tartozom)
#133 azt nem éli meg kasztrálásként, ha ajándékba kap egy fél házat a nőjétől? Nem véletlen raktak a szülők haszonélvezetet a lányuknak épített házra, valószínűleg ők is látták, hogy drága gyermeküket nem az eszéért fogják feleségül venni.
Kérdező, ha tényleg annyira aranyból van a pélója ennek a fazonnak, hogy megadod érte a 30 millát, akkor csináld, de mondd neki, hogy előbb házasodjatok össze. Ha közlöd vele, hogy mennyi az ajándékozási illeték "idegenek" közt (házasság vagy rokonság nélkül a törvény szemében az vagy neki), és hogy házasoknál ugyanez semennyi, akkor bele fog menni. Arra vigyázz, hogy ha ez lelép, akkor a következő pasidra már csak 15 millád marad, és ennyiért lehet, hogy csak olyat kapsz, akinek ezüstből van a pélója, bár nem ismerem az árfolyamot.
Én régi ember vagyok, öreg és külvárosi szókincscsel: hímringyó de lajtosabban selyemfiú.
A a kérdező még nem látja a különbséget a ház és a hamburger között.
A házért a legtöbb embernek évtizedeken át Ft kell keményen dolgozunk, akitől kaptam annak is.
Mert ha valami ügyeskedő nagymenő volna, akkor rendes 200 milliókat adott volna.
Erkölcstelen dolgoz ezt elajandékozni.
A hímringyónk még ezt a kemény munkát spórolja meg.
És ez a lány végez egyetemen!
Az is botrány.
De csak egy szar kis diplomás lesz, értelmiségi soha
Aham. Aztán majd el is vesz, ha a másik felét is ráiratod. Aztán leshetsz, mert a gyerekre már hitelt vetet fel veled....
Anyád tudja mire készülsz? Mert szerintem még mindig nincs az az isten, hogy ő ebbe belemenjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!