Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval körülbelül 3 hét múlva...

Szóval körülbelül 3 hét múlva lesz a párom unokatestvérének az esküvője. Meghívtak engem is és a barátommal koszorús pár leszünk. Illik pénzt adni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok (párom 19) nincsen saját keresetem és nem hiszem hogy tudnék adni. Viszont mégis illik azért adni, nem? Ti mit tennétek a helyemben?
tegnapelőtt 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Mivel nincs kereseted, így nem kell adnod.

Szüleid is mennek? Ők majd gondolom, adnak.

tegnapelőtt 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, félreolvastam, nem a te unokatestvéred, hanem a párodé. Szóval akkor majd a párod szülei adnak pénzt. Neked nem kell.
tegnapelőtt 11:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a párod szüleinek kell erről gondoskodni
tegnapelőtt 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, még gyereknek számítasz.
tegnapelőtt 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha vannak róluk fotóitok, akkor egy szép ppt be betehetitek ajándékként, és elküldhetitek.
tegnapelőtt 12:15
 6/13 anonim válasza:
100%
Szerintem sem kell, amíg még fiatalok voltunk mi nekünk is a szülők adták a pénzt, vagy az enyém vagy a páromé. Még ilyen 21-22 évesen is mivel akkor egyetemista voltam.
tegnapelőtt 14:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A PÁROD unokatestvérének az esküvője, szóval majd vagy a párod, vagy az ő szülei rendezik az anyagiakat.

Amúgy sok esküvőn pici (3-4 éves) gyerekek a koszorúslányok. Szerinted tűlük vár pénzt a pár?

tegnapelőtt 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Mindenkinek annyi penzt illik minimum adni mint amibe van az ő estélye.. felénk ugy szokás hogy a párok összedobják és ugy adnak pénzt vagy vesznek ajándékot.
tegnapelőtt 20:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Most mondtam anyámnak és eléggé kiakadt hogy ha én megyek akkor muszáj lesz nekik fizetni mivel az étel meg minden és mondtam hogy ha engem meghivtak akkor gondolom a barátom szülei állják de eléggé mérges lett és mondta hogy hát ez nem így van, hova gondolok, stb.. azt nem is merem mondani neki hogy meghívtak hogy legyek koszorúslány (így koszorús pár lennénk)...mit csináljak? Mondjam vissza az egészet? De akkor meg balhé lesz
tegnap 08:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Szüleim nem mennek az esküvőre
tegnap 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!