Férfi miért sietteti házasságot, gyereket 3 hét ismeretség után?
Figyelt kérdés
Ismerősöm 3 hete van egy sráccal.
Már eljegyzés, nem védekeznek, jövőre házasság.
Ez szerintem nem jò... Hova siet a srác?
Nem fogok beleszólni, senkire nem hallgat, de érdekel ki hogy látja.
2016. nov. 3. 20:27
1/30 anonim válasza:
Ebből is az lesz hogy max 2 hónap után szét mennek. Szegény gyerek élete...
2/30 anonim válasza:
Ferjemmel mi nagyon egy hullamhosszon voltunk ilyen temaban,de 1,5 ev utan jegyzett el( igy is csomoan mondtak,hogy, "de korai", utana gyereknek is, azt most meg irigykednek)
engem 3-4 honapnyi kozos "lakhatas" utan jegyzett el...szerintem ezt azert kene merlegelni....egyutt laknak legalabb, vagy miota ismerik egymast?
3/30 anonim válasza:
ha volt már jó sok csaja,akkor nagyjából kiismerhette a női jellemeket és most úgy érzi megvan a tuti.
4/30 anonim válasza:
szerintem bolond. Nekem volt egy barátom, aki már az elején el akart venni, és gyerekekről beszélt, aztán kiderült, hogy vannak "kicsit" nehéz pillanatai. szerencsére már nem vagyunk együtt.
5/30 anonim válasza:
Nekem férjem egy hét után mondta hogy elvenne, én meg mondtam hogy igent is mondanék... ja, 5 évvel később így is tettem :) Nagyon sietnek feleslegesen.
6/30 anonim válasza:
Nem csak a férfi a hibás, a nő belement? Bele. Gondolom tudja hogyan lesz a gyerek és ha ő nem védekezik és gumit se húznak akkor tudja hogy abból gyerek lehet. Őt se kényszerítette senkin arra hogy igent mondjon az eljegyzéskor. Mindkettő egyforma "okos".
8/30 anonim válasza:
A párom az első randi utántól már a feleségének titulált :-D
10 hónap múlva lett hivatalos eljegyzés és jövőre esküvő :-)
Mi annyira tudtuk, meg annyira fiatalok se vagyunk már. 27 hónapja vagyunk együtt.
10/30 anonim válasza:
szerintem a 27 hónap nem ugyanaz, mint a 3 hét. Három hetesen már nem is védekezik. te meg 27 hónaposan az esküvődről ábrándozol. szerintem nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!