Mi a menete annak, hogy a házam felét a párom nevére írassam? Ez lehetséges úgy, hogy az anyámnak haszonélvezeti joga van rajta?
Szóval nem is a saját vagyonodat herdálnád el hanem anyádékét.
Mondd neki hogy ne izguljon hiszen neked sincs semmid. Ott semmiért nem dolgoztál meg
Nem távkapcsolat, ugyanabban a városban élünk.
Utolsó, ne haragudj, de ez egyáltalán nincs így. Nincs igazad.
Tudod erre mondják hogy más F@s_ával könnyű verni a csalánt.
De komolyan ennyire buta vagy?
Szerinted miért halogatja az eljegyzést is?
Egy 5000ftos gyűrűvrl is megkérhette volna a kezed. Ha akarta volna. De nem akarja.
Mi albérletben éltünk munka miatt, amit közösen fizettünk, pedig -akkor még - vőlegényemnek volt egy háza, 100% tulajdonjoggal. Összeházasodtunk - még mindig albérletben ekkor - majd elkezdtük újítani a házat, amit főleg az én spórolt pénzemből oldottunk meg. Ezért cserébe kaptam tulajdonjogot, 1/4et.
De én tettem bele pénzt, és nem kötöttem feltételhez, hogy csak akkor szülök neki gyereket, ha ad egy fél házat.
Max akkor adnék a pasimnak fél házat, ha leteszi az asztalra a pénzt érte.
Ez a pasi téged soha nem akar elvenni. Csak a házad fele kell neki. Pl az eljegyzés/lánykérés nem akkora humbug, hogy azt ne lehessen pénz nélkül megtenni. Ha kukacoskodni szeretnék, az esküvő is kijöhet fillérekből. Egyszerűen nem akarja, és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!