Tényleg bele kell törödni 3 hét magányba?
81 -szerintem itt a valamelyik hergelő válaszoló.. Gyanús, hogy vannak akik "tudják", hogy nem gályázni ment a férj, a kedves, az apa - hanem meglógott a takarítás és mosogatás és krumplipucolás elől:)))
Persze, ezek olyan atavisztikus gyűlölettel írnak itt, hogy az is lehet, hogy a kinti bordélyház alkalmazottjai, és tapasztalatból tudják az kedves,a kérdező volt szerelme, a férj, az apa, ott kuttyog. Meg a bárokban.
A pénzt csakis a szorgos asszonyka teremti ehhez elő.
Hát így van ez kuksikáim a gyakorin, a család kategóriában. És egyre ígyebbül van.
86 és többet keres? jobban élnek így? az otthon fenntartása nem igényel pénzt? vagy lehetne, hogy itthon dolgozik, és szerényebben élnek? ezt már kérdezte itt valaki DE NEM TUDJUK. Kár itt fantáziálni.
Azt tartom furcsának, hogy itt sokan azt hiszik, a külföldi munka valami kéjutazás. Nem, nem az. Rendszerint nagyon be vannak fogva és nem olyan vidám az életük, "idegenként" bánnak velük.
Megint azt kell mondani: nem tudjuk.
Nekem több ismerősöm van, aki ritkán találkozik a családdal, mégis szeretetben élnek, amikor együtt vannak örülnek egymásnak, és a nevelés is megy, mert minőségi az együttlét.
Ez bizony 2 emberen múlik - és a gyerekek javára válik.
De hát lehet, hogy ez a férfi nyert valami játékon egy nagy összeget és kint lébecol. Majd a kérdező elmondja, mi az ábra.
80. válaszomban már leírtam, fogalmam sincs, miért lett lepontozva. A kérdező saját szavait idéztem, többször is leírja, hogy a kedves férj nem szenved a távolléttől, hanem kifejezetten örül neki, hogy mehet. Még egyszer, ezek voltak azok, amiket a KÉRDEZŐ írt, a komment számával jelölve:
Alapkérdés
"Neki nagyon tetszik, nekem nagyon nem."
"Ha felmerem hozni, elkezd veszeked h nekem nem tetszik h jól érzi magát meg h sok mindent megengedhetünk magunknak. Én inkább kevesebbet engednék meg."
"És az jó ha 3 hétig távol van és úgy érzi jól magát? Nem az a normális ha a családdal érzi jól magát?"
"Ez az ami nekem is rosszul esett: fáj nekem h ő jól érzi magát. Mind1 lesz ami lesz. Ha nem bírom vége."
Ezek a kérdező saját szavai, nem tudom, miért nem egyértelmű, hogy a férj vígan éli világát, a feleség, a kérdező meg szenved a helyzettől, és egyáltalán nem boldogok, mikor találkoznak. Ezt is írta, nem én találom ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!