Tényleg bele kell törödni 3 hét magányba?
Figyelt kérdés
Férjeméknél bevezették 3 hetes kint tartozkódást. Kamionos. 3 hónapja csinálja. Neki nagyon tetszik, nekem nagyon nem. Nagyon nehezen bírom 3 hétig + gyerekek. Gyerekeknek is hiányzik, kérdezik mikor jön haza apa. Ha felmerem hozni, elkezd veszeked h nekem nem tetszik h jól érzi magát meg h sok mindent megengedhetünk magunknak. Én inkább kevesebbet engednék meg. Ja 3 hét után 2-3 nap itthon. Múltkor 4 nap ajándék volt. Nagyon eltávolodva érzem magam tőle, már hidegen hagy.2020. nov. 21. 13:38
91/97 Laylah válasza:
"nem szökőévente járna haza"
3 hetente jár haza, mert akkor tud. Ez is le volt írva.
92/97 anonim válasza:
Kedves Laylah nem tudom éreztetni minek szántam ezt, költői túlzásnak mondanám talán, tehát ezzel csak azt akartam kifejezni hogy a kérdező szerint nagyon ritkán jár haza, kevesebbszer mint szeretné. Nem kell komolyan venni.
93/97 anonim válasza:
És az mindenki szerint normális hogy a kérdezőnek fáj ha a férje szereti a munkáját és jobban örülne annak ha szenvedne mint a kutya? Konkrétan ő írta így, hogy fáj neki.
Ismerek olyan kamionost aki szereti a munkáját, és olyat is aki muszájból csinálja de gyűlöli és olyan gondolatai vannak hogy melyik fába kéne belehajtani hogy vége legyen. Milyen feleség az, aki az utóbbit kívánja a férjének, aki lapátolja nekik haza a pénzt?
94/97 Laylah válasza:
93.: te se olvastál egy sort sem? Nem az fáj neki, hogy szereti a munkáját, hiszen eddig is ezt csinálta feltételezhetően, viszont most vezették be náluk a kötelező 3 heti munkát. Tehát eddig gyakrabban járhatott haza. Az fáj neki, hogy a férje egy szóval sem mondta, hogy hát igen, hiányzik a család, hiányoznak a gyerekei, sokat gondol rájuk, hanem azt mondta, hogy kifejezetten élvezi azt az időszakot, amikor munka miatt úton van.
95/97 anonim válasza:
"Ez az ami nekem is rosszul esett: fáj nekem h ő jól érzi magát."
96/97 anonim válasza:
nagyon eltűnt a kérdező emberek--nekem ez fura.
97/97 anonim válasza:
Felnőtt nő, majd megoldja ahogx jónak látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!