Felbontanád a csomagot, ami a párod nevére jött?
Hozott a futár egy hatalmas csomagot, majdnem akkora mint egy mikro, és elkért 10 E ft-ot.
Felhívtam a páromat, rendelt-e valamit, azt mondta hogy nem, de fizessem ki a futárt, és vegyem át a csomagot.
Nem kérdeztem, hogy felbonthatom-e. Csak kíváncsi vagyok, mi került ilyen sokba.
simán :D de teszem hozzá, hogy ő el is várja tőlem, mert én vagyok itthon, és ő rendel cuccokat, nekem meg azonnal fel kell hívni, hogy megjött-e egyben a vacka :D ...és van olyan, amit muszáj kinyitni még a futár előtt...fordított esetben meg ő tudja, hogy ki kell nyissa a pakkomat :D
de a te esetedben, ha nem kapnék engedélyt rá, nem nyitnám ki
Jaj, ne legyél már parán... biztos ő is benézte az időpontot, vagy elszámolta... ezek 8 napos kiszállítással dolgoznak többnyire, na de nem mindegy, hogy 8 munkanap, vagy 8 nap. Lehet először csinálja, és még tapasztalatlan a kiscsókád, de majd belejön :-)
Örülj neki!!! de ha nem írod meg, hogy mi volt, megtalálunk, hidd el :-) (csak vicceztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!