Felbontanád a csomagot, ami a párod nevére jött?
Figyelt kérdés
Hozott a futár egy hatalmas csomagot, majdnem akkora mint egy mikro, és elkért 10 E ft-ot.
Felhívtam a páromat, rendelt-e valamit, azt mondta hogy nem, de fizessem ki a futárt, és vegyem át a csomagot.
Nem kérdeztem, hogy felbonthatom-e. Csak kíváncsi vagyok, mi került ilyen sokba.
2010. aug. 9. 12:31
91/114 anonim válasza:
Ugye megírod majd, hogy mi volt benne? :)
92/114 A kérdező kommentje:
Bevallom, nem bírtam tovább és kibontottam az előbb.... :(
Egy erotikus szett van benne...
Megtaláltam a nevet, ez az a csomag: [link]
2010. aug. 10. 19:38
93/114 anonim válasza:
Ejnye-bejnye...:D
Hááát ha a párod neked rendelte, akkor csomagold szépen vissza, és amikor végre "legaláisan" kibonthatod, akkor tégy úgy mintha meglepődnél :D
94/114 A kérdező kommentje:
Visszacsomagoltam...:)
Ha izgatott lesz, és széttépi a csomagolást, nem fog látszani...
2010. aug. 10. 19:52
95/114 anonim válasza:
Köszííí! :)
Kíváncsi voltam. Jó szórakozást, ha hazaér a párod... :)
97/114 anonim válasza:
Így, vagy úgy, de jól kitoltál magaddal. Ugye nem kell leírnom, hogy miért..
98/114 anonim válasza:
Izgalmas:) Ha kipróbáltátok jöhet az élménybeszámoló a Szerelem,szex rovatba:))
99/114 anonim válasza:
Direkt megkért rá hogy ne bontsd ki, de te azért is kibontottad. Egyesek itt meg arra bíztatnak hogy verd is át a párod.. Hát nagyon szánalmasak vagytok.
100/114 anonim válasza:
pedig ma gyis megtudtad volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!