Felbontanád a csomagot, ami a párod nevére jött?
Figyelt kérdés
Hozott a futár egy hatalmas csomagot, majdnem akkora mint egy mikro, és elkért 10 E ft-ot.
Felhívtam a páromat, rendelt-e valamit, azt mondta hogy nem, de fizessem ki a futárt, és vegyem át a csomagot.
Nem kérdeztem, hogy felbonthatom-e. Csak kíváncsi vagyok, mi került ilyen sokba.
2010. aug. 9. 12:31
31/114 anonim válasza:
Én kibontanám, hisz együtt lakunk.
De ha ajándék lenne akkor is nagyon örülnék.
De hívd fel a pérod hogy mi legyen kibontsd e most vagy majd együtt.
32/114 anonim válasza:
huhu, én már így is izgulok nem mégha idej ött volna nekem vmi:D borzalmasan kiváncsi természet vagyok, de nem kéne felbontani... tényleg nézd meg a feladot ez jo ötlet :)))
34/114 anonim válasza:
Ez az. MyTo kereskedelmi kft
36/114 anonim válasza:
Az is lehet, hogy magának rendelt egy guminőt. :D Csak vicceltem :P Bizti neked rendelt valami huncutságot. =)
37/114 anonim válasza:
Azt hiszem szerdán kellemes estétek lesz.:)))))))
38/114 anonim válasza:
de most azért is kíváncsiskodsz. pedig a párod meglepetésnek szánta. most már félig tudod, hogy mi az.
39/114 anonim válasza:
tyűűűűűűűűűű lehet nekem lesz igazam... áááááááá... én voltam az exxxtázisos! (na jó, nem nekem lesz igazam, de hmmm) kellemes szerda éjjelt kívánok Nektek!!! :D
40/114 anonim válasza:
béna egy húzás úgy meglepit rendelni ha otthon sincs:D
de legalább nem kell izgulni nem disznóság van a dolog mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!